MENÜ
 • Perry újabb rekordja

  Bár Adele a Grammy-díjakat tekintve kiütötte, Katy Perry mégis újabb sikert könyvelhet el. Lady Gagának ideje aggódnia: majdnem megdöntötték a rekordját!

  Bizony ám, a néhány napja kiszivárgott és a Grammy díjátadóján bemutatott új Perry-dal, a Part Of Me, hihetetlen eladásokat eredményezett. A legszebb eladásokat Gaga Born This Way című slágere óta. A dal sikere már csak azért is különleges, mivel sok hasonlóságot mutat Gaga tavalyi debütálásával. Mindkét énekesnő a Grammyn mutatta be új szerzeményét, az akörüli napokban tette elérhetővé az online zenei boltokban.

  Míg Gaga dalából a nagy premierkor 448.000 darabot adtak el az Államokban, Katy Perry Part Of Me-jéből eddig akár 420.000-t is eladhattak. Gaga dicsőségét még mindig emeli, hogy ő ezt a teljesítményt három, míg Perry hét nap alatt hozta össze, ettől függetlenül a válófélben lévő énekesnő örülhet a rekordnak.

  A dal mellesleg a Teenage Dream második kiadásának – melynek címe Teenage Dream: The Complete Confection lesz – egyik új szerzeménye. Az album első kiadása majdnem megdöntötte Michael Jackson egyik legnagyobb rekordját azzal, hogy az összes kislemez első helyezést ért el rajta, de végül a The One That Got Away nem került a listák élére. Talán a Part Of Me?

  Lájk a cikket, ha lájkolod a számot!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon