MENÜ
 • Perelni fog a Buckingham-palota

  A királyi család azért is reagált nagyon érzékenyen az esetre, mert Diana hercegnő halálát tizenöt évvel ezelőtt pontosan az ilyen gátlástalan paparazzók okozták, akik minden lépését nyomon követték a nőnek.

  Tegnap kapott lábra az a hír, miszerint egy, eddig csak Franciaországban ismert magazin, a Closer fotókat készített a monokiniző Kate Middletonról, Vilmos herceg feleségéről. A hercegi párról még nyáron készültek a felvételek, amikor is épp egy rokonuk francia kastélyában pihentek. A királyi család azért is reagált nagyon érzékenyen az esetre, mert Diana hercegnő halálát tizenöt évvel ezelőtt pontosan az ilyen gátlástalan paparazzók okozták, akik minden lépését nyomon követték a nőnek.

  A magazin főszerkesztőjének állítása szerint nincs semmi botrányos abban, amit tettek. Ő maga csak egy fiatal, egészséges, boldog párt lát a fényképeken, a szaftosabb fotókat pedig mellesleg a fiók mélyére tették. Érthető, hogy Vilmos és Kate máshogy vélekedik az esetről. A királyi család szeretné elkerülni, hogy a történelem megismételje önmagát, azaz a fiatal pár is a paparazzók áldozatává váljon.

  Ezért is történhet meg az, hogy az egyébként visszafogott Windsor-família pert fontolgat a bulvárújság ellen. A palota tegnap ki is adott egy közleményt, amelyben leírják, hogy minden lehetséges jogi lépést meg fognak tenni annak érdekében, hogy a család méltóságán esett csorbát kiköszörüljék.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon