MENÜ
 • Pénzükért tartották fogva őket

  Egy szerencsétlen floridai család három napon át raboskodott túszként. Mint ahogy az kiderült, pénzükért tartották fogva őket. Amikor rájuk találtak, a támadók menekülés helyett orosz rulettet kezdtek játszani a szülők 5 éves gyerekével.

  A fogva tartók személyét négy dél-amerikai bűnöző képviselte. Már jó ideje figyelték a családot, hogy a megfelelő időpontban rajtuk üthessenek. Egyik délután betörtek a házba, túszul ejtették az egész családot, és 30 ezer dollárt követeltek a családfőtől „szerettei életéért cserébe”. Ezt meg is kapták, de nem elégedtek meg vele. A feleség bankszámláját körülbelül ugyanennyivel akarták megrövidíteni – a család ezt is szó nélkül teljesítette.

  “Biztos voltam benne, hogy miután odaadjuk az összes pénzt, végeznek velünk” – mesélte a 48 éves Rubens Morais a Daily Mailnek. Ez végül nem történt meg, ám bűnözők egyike súlyosan veszélyeztette a  túszul ejtett gyerek életét. Az 5 éves Ryan fejéhez szorította a pisztolyát, és a szülők legnagyobb rémületére újra meg újra meghúzta a ravaszt. A fegyverben az orosz rulett szabályainak megfelelően csak  egyetlen töltény volt, de a kisfiú így is halálos veszélyben volt.

  Az idegtépő játéknak végül az vetett véget, hogy a bűnözők figyelmét kijátszva a feleség kimászott a ház második emeletének ablakán, és elrohant segítségért. Az egyik támadó rálőtt, és eltalálta a hátán – de a golyó olyan erővel csapódott a nőbe, hogy áthaladt rajta, és a másik oldalon kijutva, a csuklóját is eltalálta. Marcela Borges ennek ellenére eljutott a szomszéd házig, ahol riasztotta a rendőrséget. A támadók ezután elmenekültek, de szerencsére később a csapat női tagját kivéve sikerült őket elfogniuk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon