MENÜ
 • Pénzt szórtak az utcára menekülés közben

  Egy bankrablás gyanúsítottait üldözték a rendőrök, amikor a férfiak az autóból a zsákmányt egyszerűen az utcára hajították.

  Tömegek rohantak összeszedni azt a több százezer dollárnyi készpénzt, melyet az a bankrabló banda dobott ki az autó ablakán, amelyet a rendőrség autós üldözésbe vett.

  A gyanúsítottak a los angeles-i Bank of America-t rabolták ki, majd elmenekültek a helyszínről. A rendőrök hamar beazonosították az autót így üldözni kezdték a külvárosban. Az üldözés során több alkalommal is majdnem elütötték a járókelőket, mivel az üldözött autó sokszor a járdán közlekedett. Miközben folyt az üldözés, az anyósülésen ülő férfi többször is nagyobb összegeket dobott ki az ablakon, feltehetőleg abban bízva, hogy a rendőrök megállnak emiatt. Azonban maximum a járdákon sétáló embereknek okoztak ezzel boldog pillanatokat, akik fejvesztve rohantak összeszedni az elhullatott zsákmányt.

  Végül az üldözés egy forgalmi dugó miatt ért véget, az üldözött autó nem tudott továbbmenni a feltorlódott autóktól, a rendőrök pedig mögéjük kerülve könnyedén elkapták a tolvajokat.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon