MENÜ
 • Péniszét szolgálta fel a vendégeinek

  A japán transzexuális férfi jócskán megkérte levágott testrésze árát. Sajnos azonban a vendégeknek nem igazán ízlett a „csemege”.

  A tokiói transzszexuális Mao Sugiyama Twitter oldalán tette meg az ajánlatot: 100 000 yenért, azaz  nagyjából 280 000 forintért bárki megízlelheti a farkát. Még ha a jól megszokott “mindenki kapja be” üzenetről beszélnénk, nem lenne ebben semmi különös vagy szokatlan, ám Sugiyama a szó szoros értelmében étkezési célokra ajánlotta fel feleslegessé vált hímtagját, golyókkal és zacskóval együtt.

  Sugiyama még márciusban műtette le nemi szervét, azóta műanyag zacskóban, fagyasztva tartotta a nagy eseményre, amin egy hordozható gázpalack segítségével nyilvánosan párolta és fűszerezte meg, hogy aztán felszolgálhassa öt lelkes vendégének a nem mindennapi lakomát. Mint ahogy azt megszokhattuk, Japánban szinte bármire van igény, így itt is gyorsan sikerült megtalálni a jelentkezőket. Egy 32 éves manga-művész kísérletnek fogta fel, egy 30 körüli pár kíváncsi volt, egy 22 éves nőt érdekelte, milyen érzés, az ötödik kóstoló pedig maga a rendezvény megálmodója volt, aki szerint csak egyszer adódik ilyen alkalom az életben.

  Bár a reakciók nagyrészét törölték, szerencsére maradt pár élménybeszámoló. Az egyik résztvevő csalódásának adott hangot, mert “olyan állaga volt, mint egy radírnak, és pár rágás után ki kellett köpni.” Természetesen a japán rendőrség szerint semmi törvénybe ütközőt nem követett el senki, aki részt vett az étkezésben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon