MENÜ
 • Penelope Cruz is gyereket vár!

  A pár két évvel ezelőtt esküdött örök hűséget egymásnak, úgyhogy a kisbabával gyakorlatilag meg is van a tökéletes évfordulós ajándék, nem igaz?

  Nem Lily Allen az egyetlen olyan világhírű művész, aki teherbe esett az elmúlt hónapokban. Napvilágra került a hír, hogy a spanyol színésznő, Penelope Cruz is gyereket vár férjétől, Javier Bardemtől. A pár két évvel ezelőtt esküdött örök hűséget egymásnak, úgyhogy a kisbabával gyakorlatilag meg is van a tökéletes évfordulós ajándék, nem igaz?

  Akárcsak Lily esetében, Penelope is már a második gyerekét várja. A tizenhét hónapos Leonak azonban egyelőre még nem tudni, hogy kisöccse, vagy kishúga fog-e születni, mindenesetre a szülők már most is nagyon izgatottak, hogy ismét gólya jön a házhoz.

  A pár egyébként nagyon komolyan figyel arra, hogy a média minél kevesebbet lásson bele a magánéletükbe. Cruz már a harmadik hónapban van, előző babájánál pedig csak a négy és feledik hónapban tudatták a nagyvilággal, hogy meg fog születni első gyermekük. A pár 2010 júliusában házasodott össze egy titkos szertartás keretében a Bahamákon, amikor is a negyvenhárom éves Javier elvette a nála öt évvel fiatalabb Penelopét.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon