MENÜ
 • Penelope Cruz a Loewe új arca

  A spanyol Loewe talán a legjobb döntést hozta, amikor a leghíresebb spanyol színésznőt választotta márkája új arcának.

  Az Oscar-díjas spanyol színésznő, Penelope Cruz három éves szerződést között a madridi központú Loewe divatházzal, közelgő kampányuk arcaként. Egyáltalán nem meglepő, hogy őt választották, hiszen Cruz kisasszony a leghíresebb spanyol árucikk Hollywoodban. A színésznő először a tavasz-nyári kollekció arcaként fog feltűnni, méghozzá a híres Mert és Marcus duó által fotózott sorozatban.

  “A Loewe egy nemzetközi márka, amely büszke spanyol gyökereire és hatalmas történelem áll mögötte. A ruháikat is spanyol tervezők készítik, így mindig is büszke voltam arra, hogy a szülőhazámnak van egy ilyen csodálatos márkája és most szerencsésnek érzem magam, hogy velük együtt dolgozhatok.” – nyilatkozta a színésznő.

  A márka kreatív igazgatója, a brit tervező Stuart Vevers Cruzt “erős, mégis érzéki szépségként” emlegeti, aki szerinte tökéletesen demonstrálja, milyen is valójában a Loewe. Cruz számára egyébként nem ez az első alkalom, hogy modellt áll, valamelyik luxusmárka arcaként, hiszen a Lancôme és a L’Oréal sorozataiban is feltűnt, sőt mio több, nemrégiben húgával, Monicával együtt arra is vállalkoztak, hogy az Agent Provocateur, brit fehérneműcégnek tervezzenek egy saját nevükkel fémjelzett luxusdarabot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon