MENÜ
 • Példaértékű Görög Zitáék válása

  Az egykori szerelmesek harag nélkül, barátokként élnek tovább.

  Görög Zita irigylésre méltó módon vált el gyermekei apjától, Seres Attilától. Pedig igen ritka, hogy a kihűlt szerelmi kapcsolatot barátságként folytatják tovább a külön utakra tért felek. Ugyanis igen nehéz egy szerelmi kötelékből barátságot fenntartani, hiszen egy teljesen más értékrendet kívánt, az esetek 80%-ában ez nem is sikerül.

  Ám egy másik remek ellenpélda a sztárvilágból Janza Kata esete. Kata a szerelem elmúltával is békében vált el férjétől, Pintér Tibortól, sőt, bármilyen hihetetlen, Kata második házasságból született gyermekének Tibor mostani felesége lett a keresztanyja.

  „Ha csak elhidegülésről van szó, nem egy harmadik fél közbelépéséről, akkor általában lehet rendezni a sorokat egy szakember segítségével. De ha a nem sikerül, mert már annyira leült a vágy a másik iránt, nehéz újra felépíteni a párkapcsolatot” – mondta dr. Rusz Edit szexuálpszichológus.

  „Ennek ellenére sokszor a kapcsolat főbb minősége, a szerelmi, érzelmi összehangolt működés megmarad. Az elhagyott szerető státusában, amikor a szakítás valaki kárára történik, ezeket az emlékeket nem lehet megszépíteni. Ami most nagyon jól működőnek tűnik, az sem biztos, hogy így marad. Ha valamelyik félnek új kapcsolata lesz, és az új belépő nem tűri a korábbi kapcsolathoz való erős kötődést, akkor felborulhat a rendszer, és oda lesz az exszel kialakult jó viszony.”

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon