MENÜ
 • Pedofil szexpartikat szervezett a királynő katonája

  Durva! A brit királynő, II. Erzsébet egyik katonáját azzal buktatta le a rendőrség, hogy beteges pedofil partikat rendezett több társával együtt.

  A 37 éves Simon Davies a lovasság egyik magas rangú katonája volt, és a windsori kastély őrségénél szolgált. Ugyan ki gondolta volna róla, hogy ilyen szörnyűségre vetemedne?

  A Sun brit napilap szerint három társával együtt egy távoli farmon álló, elszigetelt faházban szervezte a pedofil szexpartikat, ahol kiskorú gyermekek mellett állatokat is bántalmaztak szexuálisan. A csoportos együttléteknek 8 éves kislányok is áldozatul estek. A házat egy nyugdíjas birkatenyésztő, Nicholas Cordery adta. Cordery-nek hét kutyája volt a farmon, amelyek közül többet használtak a beteges bulikon. A másik két férfi – Peter Malpas és Anthony Flack – az ötvenes éveiben jár, és valamennyi vádpontban bűnösnek vallotta magát. A beteges dolgokban Davies felesége, a tanársegédként dolgozó Fiona is részt vett, aki a hírek szerint kegyetlenkedett a gyermekekkel.

  A hatóságok úgy buktatták le őket, hogy egy álruhás rendőr beépült a bandába. Elegendő mennyiségű információ birtokában razziát tartottak a Murcott közelében álló házban, ahol szexuális segédeszközöket, 32 ezer trágár fényképet, és gyermek méretű alsóneműket találtak.

  A rendőrök szerint a beteg társaság az interneten ismerkedett meg. Davies feltett a világhálóra egy videófelvételt, amelyen egy iskolás lánnyal szexszel. A kommentárban azzal büszkélkedett, hogy nem lehet meghökkenteni semmivel, mert biszexuális és imádja a “tiltott” szexuális játékokat. Cordery telefonján egy olyan videót találtak a rendőrön, amelyen egy kislány rokonát molesztálja. A két fő bűnös minden vádpontot tagad.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon