MENÜ
 • Paul Kalkbrenner hanyagolja a koncertezést

  A Balaton Sound egyik nagy dobása idén az új felvételekre koncentrál, a nyárra a megszokottal ellentétben csak kevés koncertet tervezett. Szerencse, hogy a Soundot nem hagyja ki!

  Paul Kalkbrennerre pedig van kereslet. Meghirdetett koncertjeire általában pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket az elektronikus zene őrültjei. 2010-es koncertturnéjáról DVD dokumentáció is készült, és azóta is folyamatosan feltűnik a neve Európa legfelkapottabb zenei rendezvényein.

  Most viszont éppen a fesztiválszezonban kénytelen kicsit visszafogni magát a DJ-producer. Paul koncertidőpontjai nem hiába szegényesek mostanság, ugyanis minden idejét készülő lemezének szenteli, mely nyár végén fog megjelenni ICKE WIEDER címen.

  „Az album felvételének munkálatai abszolút prioritást élveznek most. Jónak kell lennie, nemdebár? És biztosak lehettek benne, hogy megéri az áldozatot.“ – üzente Paul a Facebookon keresztül.

  Kalkbrenner menedzsmentje közölte, hogy cserébe 2013-ban egy valódi világturnét várhatunk a zenésztől. Mi addig is örülhetünk, mert Balaton Soundon nem kell őt nélkülöznünk – sőt bátyja: Fritz Kalkbrenner is színesíti az idei fellépők listáját.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon