MENÜ
 • Pattinson a legdurvább szexjelenetet akarta

  Bár Robert Pattinson és Kristen Stewart még sem csak most indult el a békülés útján, ez nem jelenti azt, hogy nem láthatjuk őket forró intim helyzetekben.

  A brit színész még nyáron szakított Kristennel, miután az csókcsatát vívott egyik filmje rendezőjével, de sok-sok cikk után végül ősszel megbocsátott neki és újra szent a béke, bár felmelegítve ugye csak a káposzta jó.

  De magánélet ide, magánélet oda, a párnak az Alkonyat Bellájaként és Edwardjaként ettől függetlenül még égő szerelemben kell lenniük.

  A Twillight hamarosan debütáló utolsó részében például olyannyira, hogy a színész, Pattinson elmondása szerint minden idők legforróbb vámpíros szexjelenetét akarták felvenni, még ha a film szigorúan 12-es korhatárral is bír.

  “A szex most sokkal vadabb és intenzívebb és azt hiszem jobban is működik. Valami újat akartunk csinálni, különböző módokat találtunk ki arra, hogyan lehet egy ágyjelenetet még 12-es korhatáron belül is szexibbé tenni. Az eddigi legjobb vámpíros szexjelenetet akartuk létrehozni!”

  Elmondása szerint ez viszont cseppett sem volt könnyű, hiszen az egész stáb folyamatosan kuncogott a felvételeken, még Kristen is.

  “Nagyon kínos közeli jeleneteket felvenni egy nagy stáb előtt, miközben a kamerás az arcodat veszi, amin éppen óriási extázist kellene, hogy mutass. Kristennel folyamatosan elnevettük magunkat, és persze a kamerás is.”

  A forgatás követő megcsalási botrány után viszont már biztosan kevesebb kacaj jutott a pár életébe….

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon