MENÜ
 • Patakynak nincs ideje a zsűrizésre

  Pataky Attila örömmel zsűrizne egy tehetségkutatóban, de egyelőre nem keresték meg a TV2-től az újonnan induló Voice című műsor kapcsán.

  Bár lehet, hogy az énekesnek ideje sem lenne zsűritagként szerepelni. Tavaly részt vett egy próbafelvételen A Nagy Duett című műsorban, de végül az időbeosztásról nem tudtak megegyezni.

  “A Nagy Duett című műsor kapcsán próbafelvételt is csináltak velem, de utána kiderült, nem tudjuk más napra tenni azokat az Edda-koncerteket, amelyek a tévéfelvételek napjaira lettek lekötve, és nekem az Edda mindennél fontosabb” – jegyezte meg a frontember.

  Hozzátette: “A lehetőség most is nagyon érdekelne, de ezt a fajta elfoglaltságot továbbra sem tudom összeegyeztetni az életmódommal. Szerintem is lenne keresnivalóm egy tehetségkutató zsűrijében, de örülök, hogy nincs rá időm. Boldog vagyok, hogy az Eddát annyira igényli a közönség, hogy mellette semmi más elfoglaltságot nem tudok vállalni.”

  Elképzelhetőnek tartja, hogy most azért nem keresték meg a TV2-től, mert tavaly belátták, hogy ez nem fér bele az életébe, de ez csak találgatás.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon