MENÜ
 • Pasin kapott hajba a két színésznő

  Amióta Jennifer Aniston összejött Justin Theroux-val, nem nagyon tartotta a kapcsolatot kebelbarátnőjével, Courtney Cox-szal. Most azonban végre megtört a jég!

  Courteney Cox-ra válása idején eléggé neheztelt Jen barátnője, mert nem nézte jó szemmel, hogy a válófélben lévő Courteney más férfiakkal flörtölt, miközben hezitált, hogy aláírja-e a válási papírokat. Ekkor hidegültek el egymástól, de most vége a mosolyszünetnek.

  Egy szemtanú nemrégiben látta Jennifer Anistont és Courteney Coxot, amint egy hollywoodi szórakozóhelyen nagyon jól érezték magukat. A pasijaik is velük volt és a duplarandi meglehetősen jól sikerült – írta a Radar Online.

  “Jen igazán lazán volt felöltözve, de a pasija még lezserebb volt a fekete, szűk farmerében, a hanyagul lelógó, piros nadrágtartójával. Fogalmam sincs, hogy Courteney párja ki lehetett, de jól összehaverkodott Aniston barátjával” -nyilatkozta a Radar Online tudósítójának az egyik szemtanú.

  A spontán összeverődött barátok legalább két órán keresztül nevetgéltek, aztán este tíz körül távoztak a szórakozóhelyről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon