MENÜ
 • Parov Stelar a VOLT-on

  Az electro-swing feltalálói is ellátogatnak az idei VOLT fesztiválra.

  Marcus Füreder és zenekara a legmodernebb elektronikus hangminták keresztezéséből állítják elő lendületes zenei darabjaikat, melyek könnyed szépsége a legihletettebb avantgárd művészeti megfejtések erejével hat közönségére.

  Füreder 2005 előtt magányosan járta a világot produkciójával, majd kibővíttette azt egy komplett élőzenekarral, mely váltás hatalmasat dobott a Parov Stelar ázsióján, és utat nyitott nekik a nemzetközi hírnévhez.

  Teret és időt felszámoló electro swing bulijaikon ezúttal is a Marcus Füreder vezette Etage Noir kiadó legjobb darabjai mellett (Rough Cuts, Seven And Storm, Shadow Kingdom, Shine, Daylight), a Parov Stelar legfrissebb szerzeményeivel, többek között a 2012-ben megjelent The Princess album exkluzív zenei darabjaival tehetünk időutazást a távoli jövő hangjainak birodalmába.

  Az élethez hasonlóan a zenének is folyamatosan előre kell tekintenie és fejődnie kell. De a zenében, csakúgy mint az életben, mindig teret kell engedni az emlékezésnek, hogy fel tudjuk idézni a régi idők szépségeit” – fogalmazta meg művészetének lényegét a Marcus Füreder irányításával működő Parov Stelar pár évvel ezelőtt, Shine című albumának megjelenésekor.

  Legfontosabb számok: Catgroove, Chambermaid Swing, Jimmy’s Gang, Booty Swing, Love, Matilda.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon