MENÜ
 • Parkolóban szexelnek a kórházi dolgozók

  Az egyik angliai kórház dolgozói egyáltalán nem zavartatják magukat: kertvárosi környezetben, játszótér szomszédságában, parkoló kocsikban bonyolítják le a szexpartikat a kiéhezett nővérkék.

  A szokatlan és felháborító jelenségre a helybéliek hívták fel a rendőrség figyelmét, miután egyre gyakoribbá váltak az ebédszüneti légyottok. A járőröket az elmúlt időszakban szinte heti rendszerességgel riasztották a vérbő ápolók, kórházi technikusok, személyzeti munkások és takarítók tevékenysége láttán.

  A Darent Valley Kórház alkalmazottai nem csak ebédszünetben, de műszakváltás idején is aktívvá váltak a közeli parkolóban hagyott kocsikban. A kertvárosi “megszállás” állítólag azután lett különösen zavaró, hogy korlátozták a kórház parkolóhelyeit, és a párok kénytelenek voltak más helyszín után nézni.

  Az egyik kismama feljelentést tett, de hiába kérdezték ki a rendőrök a szerelmi légyott egyik lehetséges résztvevőjét, bizonyíték hiányában nem tehettek semmit. “Ezen a környéken rengeteg kisgyermek él. Nem akarjuk minden egyes alkalommal elmagyarázni nekik, hogy mit látnak” – nyilatkozta az anya.

  A környékbeliek állítólag már annyira ismerik a párokat, hogy gúnyneveket is adtak nekik. A rendőrök most rejtett megfigyelést tartanak a környéken, hátha sikerül nyakon csípniük egy párost.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon