MENÜ
 • Párizsban tilos a topless

  Bekeményítettek a franciák: börtön jár a fürdőruhát hanyagoló napozóknak.

  Ebben a nagy hőségben a Szajna partján napoznak a párizsi lakosok, ahol még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki. Azonban felmerült egy kis probléma, ugyanis jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor ne is maradjanak fehér foltok, sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsőt. Később akadtak még ennél is bátrabbak, akik teljesen meztelenül sütkéreztek.

  Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony elég gyakran sétálgatnak kisgyerekek is a szüleikkel. Így még inkább érthető, hogy mindenki legszívesebben óvná gyermekét a nudista strandok látványától.

  Emiatt a párizsi rendőrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell:

  “Amikor a hőmérséklet megemelkedik, mindenki nyugodtan vegye fel a legjobb fürdőruháját, és keressen egy szép helyet a Szajna hívogató partján, ahol lefekhet a törölközőjére. De figyelmeztetjük a pihenni vágyókat, hogy a fürdőruha viselete kötelező a városi parkokban, és a ruháknak mindig meg kell felelniük a jó erkölcs és a közszemérem elvárásainak.

  Az öltözködés szabályait megszegők minimum 38, és akár 3750 euróra büntethetők, nyilvános szex gyanúja esetén pedig két év börtönre ítélhetők. Bármilyen ruhadarab, ami láttatni engedi a mellet vagy a nemi szervet, közszeméremsértésnek minősül és egy év börtönnel büntethető.”

  Elvileg ezek alap dolgok, de vajon nálunk betartják őket?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon