MENÜ
 • Párhuzamos valóságshow-k

  Újabb valóságshow, ha az élet kevés lenne

  Ezerrel dübörög a Való Világ 6-os szériája mindenki nagy örömére. Megismerkedhetünk olyan személyiségekkel, akire érdemes odafigyelni: Józsi, Iza vagy a magyar valóságshow-k világában már bonyolultabb nevűnek számító Aurelio. Követve az epizódokat beigazolódni látszik VV5 Attila MosaicOnline-nal megosztott jóslata: „Nagyon sok veszekedés és konfliktus lesz.”

   

   vvtv2

  Gondoltuk volna, hogy egy konkurens csatornán is hamarosan útjára engednek egy valóság show-t? Pedig pontosan az fog történni, mint annak idején a Big Brother és a Való Világ kapcsán volt. A nézők annyival lesznek talán könnyebb helyzetben, hogy most azt kell eldönteniük, melyik műsort nézik élőben és melyiket az adott csatorna videótárából.

   

  Miben lesz vajon másabb az Élet show-ja? Miben lesz rosszabb vagy jobb? A kérdés nem feltétlenül a játékszabályokban vagy a helyszín különlegességében keresendő. Az ilyen műsorok egyértelműen a castingon múlnak. Tudnak-e elénk pakolni olyan szereplőket, akiket szívesen nézünk vagy éppen utálunk.

   

  Az új reality gyakorlatilag az Édes élet műsor mintájára készül, csak itt nem celebeket, hanem hétköznapi embereket szerepeltetnek majd. Lesz itt szabolcsi Michael Jackson vagy rózsaszín fehérneműt mutogató hölgy, tehát minden, ami egy átlagos tévénéző szórakoztatásához kellhet.

   

  Elkezdődött tehát a visszaszámlálás az Élet show-ja startjáig, amely január 27-én lesz a TV2-n. Mindenkire rábízom, hogy mi újat vár ettől a műsortól, de biztosra veszem, hogy VV5 Attila  kijelentése, erre a műsorra is ugyanúgy megállja a helyét, mint a VV6-ra: „Nagyon sok veszekedés és konfliktus lesz.”

  Forrás, fotó: Tv2

  varadijani

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon