MENÜ
  • Paradicsomos, wasabis, thai vagy magyaros?

    Ízek, melyekért a hírességek rajonganak

    Puskás Peti imádja a sushit, Csonka András leginkább a nem túl csípős klasszikusokban bízik, Gubás Gabi az anyósa erdélyi kosztjának sosem tudna ellenállni. Bereczki Zoli háztartás és szabadidő hiányában gyakran autóból rendeli a vacsorát, ami lehet akár amerikai, olasz vagy indiai is, Csobot Adélnál pedig nem kérdés, hogy egyenesen rajong az olasz konyháért. A hírességek ízlése lehet különböző, de egyben nagyon hasonlítanak; mindannyian szeretik a hasukat.

    A NetPincér online ételrendelési portál a „80 nap alatt a Föld körüli” gasztroutazására Csobot Adél, Gubás Gabi, Bereczki Zoltán és Csonka András is váltott jegyet, letéve ezzel voksukat a változatos étrend és a kulináris élmények felfedezése mellett.

    kaja

    Bereczki Zoli szerencsés alkat, diétáznia sosem kellett, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint sokat és gyorsan eszik, sőt éhségét gyakran pizzával, hamburgerrel vagy épp egy wrappel csillapítja. Mivel nem vezet háztartást, az ételrendelés számára a legkényelmesebb megoldás, amit olykor a dugóban állva intéz. Legjobb gasztro élményei Spanyolországhoz kötődnek, ám ha most választania kellene, akkor a különleges ízek kedvéért inkább Thaiföldet tűzné ki úticélul.

    Puskás Peti favoritjai az olasz ételek, ezért sem véletlen, hogyha rendel, akkor első körben a pizzákkal szemez, már csak azért is, mert az éjszakába nyúló stúdiómunkához ez az egyik legideálisabb étel. Másik nagy kedvence a sushi, ami ugyan merőben más ízvilág, de kétség nem fér hozzá, hogy a japán falatkák is előkelő helyen szerepelnek a leggyakrabban rendelt ételek listáján. Pörgős életmódja mellett ügyel arra, hogy olyan éttermet válasszon, ahol tudja, hogy kiemelt figyelmet fordítanak az alapanyagok minőségére.

    Csobot Adél Puskás Petihez hasonlóan az olasz konyha nagy rajongója, és mivel ő sem vezet háztartást, így nála is sokszor kerül rendelt étel az asztalra. Legszívesebben levest, salátát, vagy tésztát választ, de arra nagyon odafigyel, hogy mindig levessel kezdje az étkezést és lehetőleg egyszerre ne egyen túl sokat. Bár thaiföldi utazása során nagyon finom ételeket kóstolt, a legeslegjobb ízekért anyukájához utazik Erdélybe.

    Csonka András is az olasz konyhára esküszik, de ennek ellenére rendeléskor inkább olyan nem vagy csak enyhén fűszeres klasszikusokat választ, mint a tojásos nokedli vagy a sajttal, sonkával töltött rántott hús. Főétel mellé egy jó desszert is dukál, választása gyakran hosszas hezitálás után is a palacsintára vagy a máglyarakásra esik.

    Gubás Gabi a magyar ízekre esküszik, és még szétválasztós diéta mellett sem tud anyósa hagyományos erdélyi kosztjának ellenállni. A mama szerencsére sokat vendégeskedik Gabiéknál, így rendszeresen finom ételekkel kényezteti a családot. Ha rendelnek, akkor a gyerekeké a választás, ezért aztán a futár biztosan pizzát hoz. Ha Gabi valami igazán különlegeset kívánhatna, akkor repülőre szállna és megismerkedne az indai kultúrával, konyhával.

    Ajánló

    Megvalósult amerikai álomról mesélt Los Angelesben a magyar színésznő

    Így sminkel egy tini srác

    Újra szépséget választ Magyarország