MENÜ
 • Pap lesz a transzszexuális szépségkirálynőből

  Nagyon érdekes dologra szánta el magát az egykori szépségkirálynő. Transzszexuális énjétől megválva, férfi szerzetesként szeretne tiszta lappal indítani.

  A 2009-ben szépségkirálynővé választott Sorrawe Nattee, úgy döntött buddhista szerzetes lesz. A 24 éves biológiailag férfinek születő, s magát transzneműnek valló Sorrawe, hosszú műtétek után válhatott nővé. Viszont az arcán és mellein kívül nem utalt más a nőiességére. Így a mellimplantátumokat eltávolítva, újra férfiként élhetett, bár arcát valószínűleg újabb műtéteknek kell alávetnie.

  Sorrawe 4 éve nyerte meg a “Miss Tiffany 2009” nevezetű szépségversenyt. Azóta viszont teljesen megváltozott élete, úgy döntött buddhista szerzetes lesz. Minden tulajdonát maga mögött kíván hagyni, és önzetlenül csak a hitnek szeretné szentelni életét. Sorrawet korábban Jazz-ként ismerték, azonban mára újra férfi nevét használja.

  A buddhizmus szabályai szerint, csak férfiak lehetnek szerzetesek. Így az egykori Jazz jól döntött, hogy nem tette ki magát a fájdalmas nemátalakító műtétnek.

  A templom vezetősége szerint, ahol Sorrawe gyakorolja a hitet, a korábbi szépségkirálynő fizikailag és lelkileg is férfi. Hogy pontosan miért is élt évekig nőként, a magát férfinek érző szépségkirálynő nem ismeretes.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon