MENÜ
 • Pánikot keltett a stewardess

  Videó - A légiutas-kísérő hirtelen bekattant és teljesen lesokkolta a repülőgép utasait.

  Az American Airlines hétvégi járatának utasai bizonyára sosem fogják elfelejteni indulásukat Dallasból. Az egyik stewardess  ugyanis magánkívül ordítozni kezdett közvetlenül a felszállás előtt.

  A 40-es éveiben járó vezető légiutas-kísérő hölgy, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, egyszer csak a szeptember 11-i terrortámadást kezdte emlegetni a hangos bemondóba gurulás közben, véres leszámolásról beszélt, majd arról, hogy le fognak zuhanni. Felettébb kellemes módja ez az utazás megkezdésének, nem igaz?

  Az utasok köpni-nyelni nem tudtak, csak dermedten hallgatták. A sokkoló jelenetet követően kollégái azonnal leteperték az első osztályon ülő néhány utas segítségével a zavart légikisasszonyt, akiről utóbb aztán kiderült, hogy régóta mániás depresszióban szenved, gyógyszereken él, csak ezúttal nem vette be a tablettáit. Egyelőre senki nem érti, hogy sikerült a betegségét titokban tartania, hiszen a légiutas-kísérőket rendszeres időközönként igen szigorú egészségügyi tesztnek vetik alá. A tomboló nőt hamar eltávolították a fedélzetről, de az átélt trauma miatt az egész személyzetet lecserélték, és csak órákkal később szállhatott fel a halálra rémült emberekkel a reggeli járat. Az átélt szörnyűségek után a légitársaság már a fedélzeten megpróbálta kárpótolni az utasokat, soha nem látott mértékben, ingyen szolgálták föl a tequilát és a whiskyt.

  “Nagy szerencse, hogy még a kifutópályán bekattant, a levegőben mindez sokkal félelmetesebb lett volna” – nyilatkozta a földet érés után már Chicagóban az egyik utas, Greg Lozano. – “Azzal kezdte, hogy véres leszámolás lesz, le fogunk zuhanni, mint az American Airlines nevezetes 11-es járata szeptember 11-én, amely az ikertornyoknak ütközött. Csak egy bizonyos idő után derült ki, hogy nincs tudatánál, összevissza beszél, de addig mindenki rettegett. Mindezek után már azt emlegette, hogy azért sem tudunk felszállni, mert a fedélzeten nincs elég jég a whiskybe.”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon