MENÜ
 • Pamela sokszor leállítja a forgatásokat

  Amennyire szerették korábban a stábtagok a plasztikázott szőkeséget, most annyira a bögyükben van. Ami akár szó szerint is érthető…

  Pamela Andersonnak egyre többször okoz gondot, hogy filmforgatás alatt önálló életre kelnek keblei. Ilyenkor általában dühkitöréseket kap és leállíttatja a jelenetet.

  Előfordult már párszor, hogy a rakoncátlan keblek és a hisztiző szőkeség miatt nem tudták határidőre befejezni a filmet, és ezért tetemes kötbért kell fizetniük.

  „Pam mindig olyan szerepeket kap, ahol elengedhetetlen a szexi, mély dekoltázs. Ez önmagában még nem is lenne gond, hiszen ámulatba ejtő melle van, és megszokta, hogy mindig a csábító nőt alakítja. Egy ideje azonban arra figyeltünk fel, hogy gyakran rohan ki a forgatásokról sírva és bosszankodva. Mindig akkor szakad el nála a cérna, amikor egy-egy heves mozdulat hatására kibuggyan a melle a ruhából. Ezen aztán annyira felhúzza magát, hogy az összeomlás határát súrolja” – mesélte egy stábtag

  Először még mindenki nevetett a dolgot, majd a határidők átlépése, és anyagi veszteségek után már inkább bosszankodást eredményeztek a kibuggyant mellek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon