MENÜ
 • Paltrow szalont nyit?

  Lehet, hogy csak nagyon unatkozik?

  Az amerikai színésznő, aki alig fél éve töltötte be a negyvenedik életévét igazán nem panaszkodhat arra, hogy unatkozna. Színészi karrierje építgetése mellett más feladatokat is szívesen bevállal. Nemrég például tollat ragadott és második alkalommal is könyvet írt, méghozzá receptekből! Legújabb dilije pedig az, hogy fodrásszalont szeretne nyitni.

  Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow egész pontosan egy fodrász és fitneszszalonnal szeretne betörni a szépségipar világába. Tisztában van vele, hogy a piacverseny ezen területén még elég járatlan, úgyhogy nem egyedül vág bele, hanem egy fodrász és egy edző ismerősével. Azért így máris bíztatóbban hangzik! A szalon megnyitója április negyedikén lesz Los Angelesben.

  A nem kimondottan pénztárcakímélő üzletben hangsúlyozottan csak organikus alapanyagokat fognak használni, ezzel is igyekezvén kihozni minden betérőből a természetes szépséget. Hogy a kétgyermekes családanyának pontosan mi is lesz a szerepe a menő új helyen, azt egyelőre még nem tudni, de bizonyára meg fogja találni itt is a helyét.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon