MENÜ
 • Paltrow szalont nyit?

  Lehet, hogy csak nagyon unatkozik?

  Az amerikai színésznő, aki alig fél éve töltötte be a negyvenedik életévét igazán nem panaszkodhat arra, hogy unatkozna. Színészi karrierje építgetése mellett más feladatokat is szívesen bevállal. Nemrég például tollat ragadott és második alkalommal is könyvet írt, méghozzá receptekből! Legújabb dilije pedig az, hogy fodrásszalont szeretne nyitni.

  Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow egész pontosan egy fodrász és fitneszszalonnal szeretne betörni a szépségipar világába. Tisztában van vele, hogy a piacverseny ezen területén még elég járatlan, úgyhogy nem egyedül vág bele, hanem egy fodrász és egy edző ismerősével. Azért így máris bíztatóbban hangzik! A szalon megnyitója április negyedikén lesz Los Angelesben.

  A nem kimondottan pénztárcakímélő üzletben hangsúlyozottan csak organikus alapanyagokat fognak használni, ezzel is igyekezvén kihozni minden betérőből a természetes szépséget. Hogy a kétgyermekes családanyának pontosan mi is lesz a szerepe a menő új helyen, azt egyelőre még nem tudni, de bizonyára meg fogja találni itt is a helyét.

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre