MENÜ
 • Pál Dénes és Szilvi a győzelemre hajt

  Súlyos influenza döntötte le a lábról az énekesnőt, ám így is mindent megtesz, hogy Dénessel megnyerjék A Dalt.

  A páros eddig remekül teljesített, és igyekszenek is formában maradni, hiszen minden vágyuk, hogy kijussanak az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére. Elhivatottságuk dicsérendő, Agári Szilvi pár napja még súlyos betegen feküdt az ágyban, de most már mindent beleadva próbál.

  “Nagyon rosszul voltam, és anyu hazavitt, amikor látta, hogy beteg leszek – mesélte az énekesnő két napja. – Ma tudtam felülni először, és gondoltam, elkezdek próbálni, mert muszáj gyakorolni. Fontosnak tartom, hogy a Dénessel közös dalunkat meghallgathassák külföldön is, mert gyönyörű üzenete van, miszerint „a szív mindent lát”.”

  Szilvi élete teljesen felfordult, mióta szerepelt a Voice-ban, szinte beleszédül lassan, annyi minden történik vele. Hangsúlyozta, hogy minden megtesznek a győzelemért, és egy régi vágya teljesülne, ha kijutnának a svédországi döntőre, ugyanis a lány még soha életében nem ült repülőn.

  Azzal is csak most szembesülnek, hogy mennyi rajongójuk van.

  “Hihetetlen, hogy mindenki milyen kedves velünk, és csak jókat mondanak! – árulta el Szilvi lelkesen. – Úgy érzem, tetszik az embereknek, amit képviselünk, és persze Dénesért rajonganak a lányok, de féltékeny nem vagyok rájuk. Dénes úgyis az enyém, amíg szól A Dal.”

  A fiatal énekes is beszélt kettejük kapcsolatáról és a felkészülésről:

  “Akkor jöttem rá, hogy ugyanolyan elhivatott, mint én, amikor betegen is próbálni akart. Neki is az éneklés a szenvedélye – mondta Dénes. – A lányokról csak annyit tudok, hogy az osztálytársai irigykednek Szilvire, amiért velem tölti ­szin­te minden idejét. Én nagyon szívesen ­vagyok vele, hiszen összeköt minket a munka és a ­barát­ságunk. Csajozni pedig egyáltalán nincs időm.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon