MENÜ
 • Pákó egy éve nem látta a fiát

  Vigasztalhatatlan Fekete Pákó: bírói végzéssel a kezében sem tudott találkozni egy éve nem látott fiával.

  A képünkön látható családi idill már a múlté. Pontosan egy éve történt a botrányos szakítás, melynek eredményeképpen Pákót elhagyta a kedvese, és magával vitte közös gyermeküket, Bencét.  Az újabban a rapszakmával kacérkodó celeb azóta nem látta a kisfiát. Egy bírói végzésnek köszönhetően a minap három órát együtt tölthetett volna a gyermekével, ám a találkozás elmaradt, mert Pákó volt kedvese nem jelent meg a megbeszélt helyen és időben.

  “Egy éve küzdök a kisfiamért, azóta arra a napra várok, hogy magamhoz ölelhessem a kicsi kincsem. Valójában azt sem tudom igazán, hogy miért lépett le Ágica azon a csodálatosnak induló szép nyári napon. Egyszerűen fogta magát meg Bencét, és az anyósommal együtt otthagytak, azóta semmit sem tudok róluk. Ágica nem engedi látni a közös fiunkat, a gyerektartást elkérte, de azt meg visszaküldték, mert nem a megadott címen lakik” – kesergett Pákó.

  Egyetlen egyszer sikerült találkoznia kisfiával, könnyek között mesélt erről:

  “Bekéredzkedtem az óvodába, és megkértem az óvó nénit, hogy picit találkozhassak a fiammal. Bence azonnal a nyakamba ugrott amikor meglátott, és legalább tíz percig szorított erősen. Mindketten sírva fakadtunk, de ez így természetes. Sírt a gyerekem, mert régen látta az apukáját, vele együtt én is könnyeztem, de aztán Ágica nővére megjelent, és elvitte a karjaimból a gyereket. Semmi vágyam sincs azóta sem, csak hogy újra szerethessük egymást Bencével”.

  Forrás: bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon