MENÜ
 • Pákó a rendőrséggel keresteti a fiát

  Tovább bonyolódik Pákó és volt kedvese között a huzavona: az édesanya hónapokkal ezelőtt nyomtalanul eltűnt, így eltűnt személyként keresik Pakó kisfiát.

  Fekete Pákó rendőri segítséghez folyamodott. Hiába van jogerős bírósági végzése arról, hogy hetente ­lát­hatja kisfiát, a gyereknek az anyjával együtt nyoma veszett.

  “Feljelentést tettem a rendőrségen, hogy találják meg a kisfiamat, mert szőrén-szálán eltűnt az édesanyjával, sehol sem találom őket” – panaszolta Pákó.

  Bízik benne, hogy a rendőrség megtalálja kisfiát. Kicsit aggasztó, hogy az eltűnt édesanya még a gyerektartást sem veszi át. Bár Pákó nem hiszi, hogy külföldre ment volna, szerinte valamelyik rokonnál van, ahova nincs bejelentve. Mint édesapa, joga van látnia a gyermekét, sőt, mindent megtesz azért, hogy vissza se kelljen adnia majd egykori kedvesének.

  “Ági nemcsak előlem, a törvény elől is menekül. Fogalmam sincs, miért tűnt el a fiammal együtt. Úgyis megüti a bokáját a végén, amiért nem tiszteli a bíró döntését. Írtam egy beadványt a bíróságnak, hogy szeretném, ha a gyereket nálam helyeznék el, mert az anyja nem alkalmas a nevelésére. Másfél éve folyik ez a hercehurca, de nem adom fel, mert imádom Bencét” – érzékenyült el Pákó.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon