MENÜ
 • Ozzy a stúdióban ünnepelt

  Gyorsan repül az idő. Ozzy Osbourne például éppen tegnap töltötte be a hatvannégyet, ami a fotójára nézve, annak tekintetében, hogy mit művelt testével az elmúlt évtizedekben, elég meglepő.

  Mindenesetre a Black Sabbath ikonikus frontembere az ünneplést részben egy Los Angeles-i stúdióban töltötte, ahol a készülő Sabbath-album éneksávjait rögzíti.

  A legendás Sabbath egyébként eredeti felállással rögzíti új albumát, Tommy Iommi, Ozzy és Geezer Butler közreműködésével. Egyedül Bill Ward, a Sabbath eredeti dobosa nem szerepel az anyagon, mivel közte és a többiek között az együttműködés szerződésével kapcsolatban vitás helyzet alakult ki, így őt Tommy Clufetos pótolja a lemezen.

  Tommy Iommi gitáros egy esetleges Ward-közreműködésről így nyilatkozott: “Mindig is szeretni fogjuk Billt, de azt hiszem, ezt a lehetőséget már elszalasztottuk és nem úgy tűnik, hogy ebben a pillanatban megtörténhetne. Talán majd egyszer újra játszhatunk együtt.”

  Az újjáalakult Black Sabbath 2013-ban folytatja idén megkezdett Reunion turnéját és remélhetőleg az új albumot is minél előbb a kezünkben tarthatjuk majd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon