MENÜ
 • Otthon az óceánban

  Saját szigetünk lehet.

  Melyikünk ne álmodozott volna arról, hogy egy saját kis szigeten, csodálatos luxusvillában töltse el mindennapjait? Most csupán egy repülőjegyre és némi készpénzre van szükségünk ehhez.

  Floridában rengeteg eladó ingatlanhoz tartozik saját homokos part és csodálatos kilátás az óceánra. Némelyik körül azonban 360 fokban található ilyen kilátás. Mint például ebben az esetben.

  Ez a csodálatos kis sziget, az East Sister Rock Island az Atlanti-óceánban, Marathon partjaitól mindössze 400 méterre fekszik, és fehér homok borítja, körülötte pedig korallzátony található.

  Habár több privát sziget is található a környéken, ezesetben a rajta található ház mérete a megdöbbentő. Hiszen míg általában kisebb nyaralókat építenek a part menti szigetekre, itt egy ötszáz négyzetméteres villa várja leendő lakóit. A ház teljesen független az elektromos, ivóvíz, csatorna és távközlési hálózatoktól. Az energiát a tetőn lévő napelemek segítségével állítja elő, ezen kívül víztartállyal is rendelkezik, mely képes az esővizet összegyűjteni és egy speciális rendszer segítségével ivóvízzé alakítani azt. A villával együtt egy hatalmas kert, privát hajókikötő és a hozzá tartozó, mintegy 7méter hosszú hajó várja leendő tulajdonosát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon