MENÜ
 • Ötödik alkalommal adják át a GLAMOUR Women of the Year díjait

  Megvannak a 2013-as év jelöltjei!

  Jövő márciusban a GLAMOUR magazin immár ötödik alkalommal adja át a Women of the Year elismeréseit. A legtehetségesebb divattervezőket, modelleket, énekesnőket, színésznőket és műsorvezetőket díjazza a magazin egy hatalmas gála keretében, de az erősebbik nemről sem feledkeznek meg a szervezők.

  Az elmúlt években hazánkban is hagyománnyá vált a Women of the Year díjátadó gála, amely jövőre ismét a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyeket ismeri el. A márciusi, több tucatnyi sztárt felvonultató exkluzív díjátadón kiderül, kik 2013 legjobbjai.

  A legjobb színésznők között az olvasók szavazataiért küzd Kerekes Vica, Kiss Ramóna, Tenki Réka, Tompos Kátya és az Olaszországban élő Osvárt Andrea is.

  „Nincsen színész közönség nélkül, ezért ez most nekem egy nagyon nagy megerősítés. Örülök, hogy a hazámban is követik a pályafutásomat annak ellenére, hogy forgalmazási okok miatt sajnos nem minden filmem jut el kis honomig. Ritkán tudok itthon színházba járni és magyar filmet sem láttam sokat mostanában, de a tehetségekről persze mindig hall az ember. Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország színésznői között, egy ilyen fiatal mezőnybe én is bekerültem.” – árulta el Osvárt Andrea.

  A legjobb divattervezők közül Benes Anita, Ivanka Katalin, Sarolt, Sármán Nóra és Szegedi Kata esélyes a díjra. Míg a világhírű modelljeink közül Palvin Barbara triplázhat, hiszen már két alkalommal átvehette a Women of the Year díját. Ebben Axente Vanessa, Bogár Niki, Srej Zsófi és Szikszai Johanna akadályozhatja meg, ha elég szavazatot gyűjt. Az énekesnők közül Hien, Palya Bea, Polgár Odett, Radics Gigi és Muri Enikő tehetsége érhet egy GLAMOUR díjat.

  „A Glamour jelölés számomra valami olyasféle érzés, amikor éveken át veszel egy magazint, nézed a címlaplányokat, és egyszer csak a neved bekerül abba a magazinba. Amikor megtudtam, hogy jelölt lettem, és láttam a listát, összeszorult a gyomrom, persze jó értelemben. Az, hogy Palya Bea-val együtt vagyok esélyes a díjra, hihetetlen, de ugyanilyen Odett is, akivel egy korosztály vagyunk, de mégis más zenei palettán mozgunk. Minden jelölttel hatalmas megtiszteltetés egy „csapatba” tartozni, a magazinnak pedig nem tudok elég hálás lenni a jelölésért.” – mondta Muri Enikő, a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja.

  Az énekesnők mellett a műsorvezetők közül is biztosan új nyertest avat a magazin. 2013-ban D. Tóth Kriszta (MTV), Iszak Eszter (VIVA TV), Orosz Barbi (TV2), Takács Nóra (life.hu) és Vágó Piros (Class FM) küzd az olvasók szavazataiért.

  A hölgyek mellett a magazin persze ezúttal sem feledkezett meg az erősebbik nemről. A március 21-i gálán az is kiderül, hogy a Voice Mestereként is látható Caramel, a Carbonfools frontembere, Fehér Balázs, olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron, az X-Faktor győztes Vastag Csaba vagy a fotósként is sikeres Éder Krisztián dobogtatja meg leginkább a női szíveket.

  „Egy férfi számára talán az egyik legfontosabb visszaigazolás, ha kivívja a nők elismerését, akár a külsőségeket, akár a sikereit tekintve. Előadóként és magánemberként is nagyon jól esik a jelölés, főleg hogy nincs bennem kényszeres megfelelni akarás, egész egyszerűen csak úgy viselkedek, öltözködök és élek, ahogyan az számomra egyébként is természetes.” – vallotta be Éder Krisztián, akinek legutóbb Mainstream című fotókiállítása aratott hatalmas sikert.

  A hat kategória harminc jelöltjére december 19-től lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

  GLAMOUR Women of the Year 2013

  A legjobb divattervező:
  Benes Anita
  Ivanka Katalin
  Sarolt
  Sármán Nóra
  Szegedi Kata

  A legjobb modell:
  Axente Vanessa
  Bogár Niki
  Palvin Barbara
  Srej Zsófi
  Szikszai Johanna

  A legjobb színésznő:
  Kerekes Vica
  Kiss Ramóna
  Osvárt Andrea
  Tenki Réka
  Tompos Kátya

  A legjobb énekesnő:
  Hien
  Muri Enikő
  Palya Bea
  Polgár Odett
  Radics Gigi

  A legjobb műsorvezető:
  D. Tóth Kriszta
  Orosz Barbi
  Iszak Eszter
  Takács Nóra
  Vágó Piros

  A legsármosabb férfi:
  Caramel
  Éder Krisztián
  Fehér Balázs
  Szilágyi Áron
  Vastag Csaba

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon