MENÜ
 • Ötletes: harminc guggolás, és nem kell metrójegyet váltanod

  Harminc guggolás és ingyen utazhatsz a metrón. Vagyis a Visztavocsnaja metróállomáson van egy olyan jegykiadó automata, amely honorálja a testmozgást.

  Különös, de az egészségnek igencsak hasznos megoldást választottak az orosz közlekedési társaságnál arra, hogy hogyan népszerűsítsék a 2014-es téli olimpia helyszínét, azaz Moszkvát. Az egyik metrómegállójában beüzemeltek egy egyedülálló jegyautomatát, amely megjutalmazza azt, aki mozog előtte.

  A géppel szemben harminc guggolást kell elvégezni két perc alatt. A szerkezet számol, és az időn belül van az utazó, kap egy ingyen metrójegyet. Egyelőre úgy tűnik, az akció nagyon is sikeres, ráadásul sportra ösztönzi az embereket.

  Még több érdekes sztoriért olvass a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a perverz alakról, aki megdöbbentő módon szomszédja dekorációjával próbált meg közösülni, illetve arról a hölgyről, aki üzenetet hagyott tolvajának, és hihetetlen, de vissza is kapta bringáját!

  (Forrás: Mirror)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Bulvár
  jún. 5., péntek

  Ma nyit a Lupa Drive-in Autósmozi

  Bulvár
  jún. 4., csütörtök

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon