MENÜ
 • Ötletes: harminc guggolás, és nem kell metrójegyet váltanod

  Harminc guggolás és ingyen utazhatsz a metrón. Vagyis a Visztavocsnaja metróállomáson van egy olyan jegykiadó automata, amely honorálja a testmozgást.

  Különös, de az egészségnek igencsak hasznos megoldást választottak az orosz közlekedési társaságnál arra, hogy hogyan népszerűsítsék a 2014-es téli olimpia helyszínét, azaz Moszkvát. Az egyik metrómegállójában beüzemeltek egy egyedülálló jegyautomatát, amely megjutalmazza azt, aki mozog előtte.

  A géppel szemben harminc guggolást kell elvégezni két perc alatt. A szerkezet számol, és az időn belül van az utazó, kap egy ingyen metrójegyet. Egyelőre úgy tűnik, az akció nagyon is sikeres, ráadásul sportra ösztönzi az embereket.

  Még több érdekes sztoriért olvass a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a perverz alakról, aki megdöbbentő módon szomszédja dekorációjával próbált meg közösülni, illetve arról a hölgyről, aki üzenetet hagyott tolvajának, és hihetetlen, de vissza is kapta bringáját!

  (Forrás: Mirror)

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre