MENÜ
 • Öt hónap után jött rá, nála van a nyertes lottószelvény

  Majdnem fél éven keresztül volt titok a 69 éves amerikai nő számára, hogy milliomossá vált. Gépkocsija kesztyűtartójában felejtette ugyanis később nyertesnek bizonyult lottószelvényét, mellyel 23 millió dollárt, azaz 5,1 milliárd forintot nyert.

  A sors iróniája, hogy az öt hónap alatt Julie Cervera alig tudta kifizetni villanyszámláját, etetni családját, és megakadályozni azt, hogy a kábelszolgáltató kikapcsolja az adást, mert nem fizetett neki.

  Édesapjának csütörtökön valaki eljuttatta lánya fényképét, amint lottószelvényt vásárol egy helyi üzletben. A fotót a lottóhatóság illetékesei tették közzé, keresve a titokzatos májusi nyertest. A lány annak idején anyja megbízásából vette a szelvényt. “Először azt hittem, hogy bankot rabolt, mivel nem láttam a szavakat a felvétel tetején” – nyilatkozta boldogan Cervera, aki három szemüveget is felvett, hogy végre elolvashassa azt, hogy nyert. “Legalább 200 lottószelvény hever szanaszét a házamban, soha nem ellenőriztem, nyertem-e” – tette hozzá.

  A három felnőtt gyermek anyja, akinek hat unokája is van, még éppen időben jelentkezett a hét végén a nyereményért, november 26-án lejárt volna a pénz felvételének időpontja. Cervera, aki 20 éven át rokkantsegélyből élt, gyermekeit és nagybátyját fogja támogatni az összegből.

  “Magamnak csak egy pár új tornacipőt szeretnék” – hangoztatta. Az AP amerikai hírügynökség szerint az elmúlt évben 20,5 millió dollárnyi nyereményért nem jelentkeztek a lottónyertesek az Egyesült Államokban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon