MENÜ
 • Öt éve növeszti szakállát egy német hölgy

  Fia születése után kezdett el szőrösödni, ám egyáltalán nem zavarja nem éppen nőies szakálla, sőt, állítása szerint sokkal magabiztosabb tőle.

  Mariam 1985-ben lett szakállas, miután  megszülte fiát. A legtöbb ember – talán érthető okból – nincs túlságosan elragadtatva a  49 éves nő látványától, egyesek szerint le is kéne lőni, de ő mára már elfogadta magát, sőt, úgy érzi annyira magabiztos is lett, hogy készen áll egy komoly párkapcsolatra – írja a The Sun magazin.

  A szakállas nő élete nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott, a szőrösödés elején kézzel-lábbal küzdött azért, hogy eltűnjön az arcszőrzete. Mindig kitépte, de a természet nem engedelmeskedett az akaratának, minden szőrszál helyén új nőtt ki.

  Az asszony 2008-ben megunta a küzdést, és azon volt, ha már szakáll, akkor körbe érjen. Úgy véli, elhatározásával másokon is segíteni tudott és tud. Azt hiszi, bátorsága példamutató, ezért is fogott bele a blogírásba, amelyben arról tájékoztatja olvasóit, hogy érzi magát, mik történnek vele szakállas nőként.

  Mariam egyáltalán nem szégyelli magát, annak ellenére sem, hogy anyja nem támogatja a szakáll viselését, szerinte ugyanis küldetése van: a nőket szabadabbá teszi azzal, hogy nem válik meg a férfias megjelenésétől. Arról nem beszélt az asszony, fia hogy érezi magát, és kiközösítették-e miatta az iskolában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon