MENÜ
 • Öt egészséges finomság, amit megehetsz a párod testéről

  Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a hálószobában.

  Lepd meg a párod egy kellemes estével, próbáld ki, hogy az intim pillanatokat miképpen tudod egészséges nyalánkságokkal feldobni. Olvadjanak a szívek és a kalóriák!

  Bioeper, ha zamatos klasszikust vetnél be. A testeden elhelyezve, vagy egymást kínálgatva is roppant szexi előjátékot tervezhetsz eperrel. A gyümölcs zamata lehűtve és cukor nélkül még inkább érvényesül. Válassz illatos és lédús bioepret a kalandokhoz!

  Csokigolyó, ha nagyot szeretnél gurítani. A hajlatokba és a köldökbe rejtve is remek finomság. Kösd be a párod szemét és kérd meg, hogy találja meg az összes csokigolyót a testeden, majd közösen ropogtassátok el azokat. A hozzáadott cukor nélkül készülő Cornexi csokigolyóval az egészségetekre is figyelsz, miközben remek mókában lesz részetek!

  Méz, ha ragaszkodsz az elválaszthatatlansághoz. Csak igazán merészeknek ajánlott és némi előkészületet igényel a használata, ha ezzel édesítenéd a közös estét. Ragadd magadhoz a kezdeményezést: csurgathatod szájba, arcra, testre, miközben a méz bőrápolónak sem utolsó. A rengeteg méz közül válassz különlegeset: a repceméz például igazán egyedi és ha marad belőle, jó lesz a reggeli vajas kenyérre is.

  Cukormentes tejszínhab, ha a művészi csábítást kedveled. Őrjítően szexi a testre fújt szöveg, vagy képecske. Elfogyasztása, lenyalogatása párod testéről pedig izgató kaland. A fürdőszobában használva egy közös zuhanyzást is feldobhatsz vele. A cukormentes verzió nem ragad és még a kalóriák miatt sem kell aggódnod.

  sushi

  Sushi, ha testre szabnád a távol-keleti harmóniát. Ha igazán kiéhezett rád a párod, várd sushi lakomával. Az ízorgia részeként megismertetheted vele az umamit, vagyis az ötödik alapízt is. A japán konyha könnyű fogásait esztétikusan helyezd el a testeden, mint a bevállalós Samantha a Szex és New York című sorozatban, aki szexi sushi-tálként várta pasiját.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon