MENÜ
 • Őszi premierek a VIASAT3-on és a VIASAT6-on

  A VIASAT3 két új saját gyártású műsorral indítja az őszi szezont: a Nyered, ha mered, utazó kvízjátékának műsorvezetője Kovács Áron, a Fátylat rá! esküvői realityben pedig Horváth Éva és Müller Attila járják az országot.

  A vasárnap esték a krimisorozatoké, míg hétköznapon főműsoridőben amerikai kasszasikereket vetít a csatorna. A VIASAT6 pedig szeptembertől igazi különlegességekkel kedveskedik a nézőknek.

  A Nyered, ha mered játékosai Magyarországon korábban nem látott kockázatot vállalnak, ugyanis saját berendezési tárgyaikat teszik kockára jobb, nagyobb és vadonatúj háztartási eszközök reményében hétfőtől csütörtökig. Ám ha nem sikerül elegendő helyes választ adni a lakásba vagy éppen munkahelyre betoppanó műsorvezető kérdéseire, akkor nemcsak a nyereményt sirathatják, de búcsút inthetnek a tétként felajánlott tárgynak is.

   A Fátylat rá! vasárnap esténként látható adásainak főszereplője két házasulandó pár. Ők versengenek majd egymással azért, hogy melyikük elképzelései valósuljanak meg leginkább az esküvő és a lakodalom lebonyolításának során, hiszen a feladat az, hogy egy közös menyegzőn keljenek egybe.

  Hétköznap esténként 21.00 után az őszi filmözön képregényhősökkel indít augusztus utolsó hetében: Batman, Batman visszatér, Mindörökké Batman, Batman & Robin, és A macskanő nyújt kikapcsolódást. Az őszi hónapokban pedig látható lesz többbek között A Bourne-rejtély, A Bourne-csapda, A titokzatos folyó, a Hetedik, a Zaklatás, a Gladiátor, a Kiképzés, vagy a Halálos iramban.

  Vasárnap esténként pedig krimisorozatok magyarországi premierjei lesznek terítéken: új részekkel folytatódik a CSI: Miami helyszínelők, a CSI: A helyszínelők, a CSI: New York-i helyszínelők és A célszemély is, sőt a Két pasi – meg egy kicsi már Ashton Kutcherrel forgatott legújabb epizódjai is hamarosan láthatóak lesznek a csatornán.

  A VIASAT6 szintén erősen kezdi az őszi szezont. Folytatódnak a megszokott sorozatok, emellett igazi különlegességeket is kínál a csatorna. Magyarországi premierrel indul szeptemberben a Kívülállók (Misfits) című angol misztikus sorozat, és jön a Luther című krimisorozat is. Az 5. évaddal folytatódik a nagysikerű kultsorozat, az X-akták, és Magyarországon elsőként a VIASAT6-on látható a nagy kedvenc, A Simpson család 23. évada. Szombat esténként továbbra is a pankráció rajongóinak kedvez a csatorna, folytatódik a Pankráció – A nyers erő. És ami igazi csemegének számít idén ősszel: az anime rajongók nagy örömére szeptember elsejétől minden nap 17.40-től ismét képernyőre kerül egy régi klasszikus, a Dragon Ball Z.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon