MENÜ
 • Összkép – A legjobb szexzenék

  Következő cikkünket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk!

  Szexzenék. Érdekes téma, már csak azért is, mert mindenki másképp csinálja. Arról ne is beszéljünk, hogy máshol, más hangulatban, másvalakivel. Talán erre igaz leginkább, hogy ízlések és pofonok, no meg gyengéd érintések. És éppen mivel mindenki máshogy csinálja és szerkesztőségünk amúgy is a legkülönbözőbb figurákból áll, íme egy kis válogatás a legújabb Összképben, hogy a fülünk is élvezzen mindenféle együttlétet. Akcióra fel!

  Kings Of Leon – Sex On Fire
  A fiúk egyik legszuperebb dalát a vad szeretkezések kedvelőinek ajánlhatjuk. Nos a szövegre nem jó kifejezés a sokat sejtető, hiszen egészen konkrét tartalommal bír, de hát akció közben – jó esetben – úgysem arra figyel az ember. Kellőképpen ritmusos, tetőpontja abszolút jó helyen van szóval, ha nagy a sietség akár egy teljes hancúrt is le lehet bonyolítani alatta. Csak bevállalósoknak!

  One Direction – Little Things
  Az előző ajánlat után, inkább az összebújós együttlétekhez lehet jó a One Direction dala. Bár nem mindenki kedveli a fiúkat, de kedves bugyutaságával ez az egyik legaranyosabb szerelmes dal, amit mostanában hallhattunk. Fiatal, kezdő párocskáknak feltétlen kötelező, de elmélyült érzelmekkel rendelkező veteránoknak is ezt a dal javallt, hogy kicsit nosztalgiázzanak egymáson… akarom mondani, egymással.

  Rihanna – S&M
  Harmadiknak szintén egy bujább dal jöhet, méghozzá a szexi és gyönyörű Rihannától. Az S&M ritmusos, pörgős, mégis változatos ütemeivel jó alapot adhat egy kis kalandozáshoz. A szöveget pedig kár is megemlíteni, hiszen ha minden jól megy Rihannával együtt sikíthatjuk a come on, come on részeket. Akinek erről a dalról nem a szexualitás jut eszébe, az vessen egy pillantást az énekesnőre!

  The Wiseguys – Au Pair Girls
  “Bevallom, kicsit meglepődtem, amikor meghallottam, ugyanis rögtön kontextusba tudtam helyezni – egyelőre csak képzeletben persze – ezt az érdekes hangzást. Tehát ha ajánlanom kéne háttérzenét szexhez, biztosan valami hasonlót mondanék. Ne legyen túl lassú vagy csöpögős, mert szerintem az inkább sokunk kedvét szegné, viszont egy kemény metál számot sem igazán tudnék elképzelni erre az alkalomra. Maradjunk hát az arany középútnál, kevés szöveggel, jazzes beütéssel, és valamivel kevesebb nyögdécseléssel, mint amennyi ebben a számban előfordul, de azt leszámítva egyébként jó választásnak tartom.” – mesélt meglepő döntéséről egyik szerkesztőnk.

  Madonna – Justify My Love
  Madonna kilencvenes évekbeli Monroe-imitálása és Lenny Kravitz érzéki háttérvokáljával mégis hogyan is lehetne kihagyni a listából a kilencvenes évek egyik legnagyobb botrányát kavaró dalát, melyben Maddie azért könyörög szerelmének, hogy az szentesítse szerelmét, csinálják a vonaton és jöjjön-jöjjön mert ő most éppen rendkívül nyitott a férfi szerelmére. A rendkívül erotikus szöveggel büszkélkedő dalhoz készült videóklippet mellesleg az egész világon betiltották, igaz, még ma is joggal mondanák azt a csatornánk, hogy köszönik szépen, ez túl sok. Madonna ugyanis a szöveget kihasználva a művészi kisfilmben csinálja lánnyal, fiúval, sőt a kettő keverékével is. Aláfestő zenének tökéletes, de akár egy előjátékkal is felér, ha megnézzük a videót…

  Garbage – You Look So Fine
  A Garbage egyéjszakás kalandokról szóló borús, depresszív dala első hallásra meglepő lehet ebben a mezőnyben, de ha legurítunk a torkunkon néhány deci bort, megszédülve könnyen érezhetjük, hogy nem is lehet olyan rossz összebújni valakivel egy kicsit elborultabb hangulatban is, kihozva magunkból a magányos ragadozót, ami egy picit mindannyiunkban benne lakik. Természetesen ez a dal nem kötelező jelleggel kell, hogy kötődjön hálószobához, mint helyszínhez – mehet ez mindenhol, igaz, akkor nem biztos, hogy a zenehallgatás jutna eszünkbe a hancúr közben!

  Lana Del Rey
  Az idei év egyik legnagyobb felfedezettjétől nem is választanánk külön dalt, hiszen cirógatáshoz még jól passzolhat bármelyik Del Rey-szerzemény. Az énekesnő füstös, édes, szomorkás dalai, akár a Blue Jeans, a Born To Die, vagy a Dark Paradise csodálatosan meghitt hangulatot varázsolhatnak a hálószobába, arról nem is beszélve, hogy a kisasszony dalszövegei nem a megszokott szempontokból közelítik meg a popzene által már annyiszor megerőszakolt szerelem témáját, hanem valami egészen mást nyújtva. A szerelem vagy valamilyen mély, elvont dolog, vagy pedig egy furcsa, vad és megint csak elvont dolog. Lényeg az elvontság. Hétköznapi figuráknak nem ajánlott!

  Depeche Mode – It’s No Good
  Kövezzetek meg minket, de a Depeche Mode-ot szinte bármelyik zenei mixtúrából vétek lenne kihagyni és hogy őszinték legyünk, a szexzene témájánál nem is volt nehéz megfelelő szerzeményt találni az ikonikus csapat repertoárjából. Az óriási sikereket elért örökzöld nem a romcsi pillanatokra lett kitalálva, inkább azokra, mikor az együttlét igencsak spontán vagy nagyon-nagyon szépen elnyújtott. Arról nem is beszélve, hogy a mélyen szóló ritmikának köszönhetően egy párnak sem lesz szüksége metronómra, ahogy arra sem, hogy direktbe dobjuk el erkölcseinket. Ezt hallgatva fog az menni magunktól is.

  Nouvelle Vague – Too Drunk To Fuck
  Ha már állítólag a franciák a szex nagymesterei, akkor hogy hagyhatnánk ennek a nációnak legalább egy csapatát. A Nouvelle Vague különleges feldolgozása a részeg kalandok hangulatát idézi fel – melyek ahogy a címet is láthatjuk, nem mindig járnak bárminemű végeredménnyel. A megmosolyogtató szöveg és az idilli dallam nem a komoly szexre való, inkább a huncutkodós félére, ahol egy dolog a totálisan fontos – ami amúgy mindig totálisan fontos – hogy két ember csak egyszerűen érezze jól magát.

  Péterfy Bori & Love Band – Vámpír
  Vad éjszakák, vad emberek és vad szex – ha a szexualitás témáját és Boriék egyik legnagyobb slágerét összeeresztjük, ezek a megkapó fogalmak juthatnak eszünkbe, amik valljuk be, már csak jót ígérnek. Semmiképpen nem akartuk megúszni ezt a válogatást magyar előadó nélkül, a Vámpír, mely az úgymond a kanos lányok indulója lehetne, pedig tökéletesen helyén érezheti magát a válogatásunkban, annál is inkább mert remek aláfestő zene lehet egy spontán összebújásnál, de egy romantikus együttlétnél is.

  Nos, most hogy bemutattuk nektek alternatív listánkat néhány szexhez tökéletes dalról, már csak egy kérdés bújkál bennünk. Mit kerestek még mindig a monitorok előtt?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon