MENÜ
 • Összeverték és kínozták kisbabájukat

  A szülők súlyosan bántalmazták gyereküket, most mégis foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá mindketten

  Egymással küzd az a két szülő, akik a vád szerint embertelen módon bántak kisbabájukkal. A csecsemőt apja egy éve összeharapdálta, mert sírása zavarta a tévézésben, majd úgy megverték, hogy a baba kis híján belehalt sérüléseibe. A kis Daniella azóta jól van, közel másfél éves, és nevelőszülőknél él. Apja a börtönből, anyja pedig otthonából küzd azért, hogy felnevelhessék a kicsit.

  Apja, Sz. Gábor a rácsok mögül próbálja elérni, hogy nővére nevelhesse a kicsit. Felesége, P. Vivien ezzel szemben azért harcol, hogy nála vagy édasanyjánál helyezzék el Daniellát.

  “A legnehezebb az volt az előzetes letartóztatásban, hogy távol voltam a családomtól és a kislányomtól, akit most sem láthatok. A bent töltött idő eltörpül ahhoz a veszteséghez képest, hogy elvesztettem Daniellát” – emlékezett vissza korábban P. Vivien, akinek ügyvédje, Mile Adrienn szerint folyamatosan kérvényezik, hogy náluk helyezzék el a gyereket, azonban eddig elutasították őket.

  Ezalatt Sz. Gábor a börtönből írogat az illetékes hatóságoknak, hogy rokonságához kerülhessen a gyermek. “Védencem azért küzd, hogy gyerekét a testvérénél helyezzék el, mert ott tudná biztonságban őt” – nyilatkozta Fridman Róbert. ügyvéd. A vádirat szerint 2010 végén az akkor hathetes Daniellát nem elég, hogy apja  összeharapdálta, édesanyja kétszer is a közepesnél nagyobb erővel ütötte meg. A gyerek nyolcféle sérülést, többek között agyzúzódást, sípcsonttörést, koponyaűri bevérzést, 10 centiméter hosszúságú koponyatörést szenvedett. Az anya azóta is tagadja, hogy bántotta volna lányát, az apa azonban elismerte tettét. A szülőket többek között életveszélyt okozó testi sértéssel vádolták meg.

  A tárgyalás e hónapban veszi kezdetét. Lájk, ha szerinted is bűnösök!

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon