MENÜ
 • Összetört Damu családja

  Jövő hét kedden ítélet születik Damu Roland ügyében, ám a családtagok egyre nehezebben viselik a hátralévő napokat.

  A színész édesapja és fia is beleroppant, hogy Rolandot a vádlottak padján látták zokogni. Damut Palácsik Tímea megerőszakolásával, megverésével és fogva tartásával vádolják, és hatéves börtönbüntetésre számíthat. Az idősebb Damu hatvanezer forintos nyugdíjából is próbálja támogatni fiát, magát hibáztatja, hogy a dolgok így alakultak.

  „Súlyos cukorbeteg vagyok, nem jó az egészségem, de amióta Rolit ezzel a szörnyűséggel megvádolta a barátnője, rosszabbodott az állapotom – mondta el a színész apja. – Amikor kimondták, hogy hat évre börtönbe zárják, kórházba kellett engem vinni. Drága diétát kéne tartanom; nincs hatvanezer forint a nyugdíjam, inkább lemondok néhány gyógyszerről, de támogatom a fiamat, mert nem tudná az albérletet sem kifizetni. Elvesztette a munkáját, a becsületét. A fiam sohasem erőszakolna nőt, minden ujjára jutott öt is, ha akarta”.

  Magát hibáztatja, amiért régebben nem volt ott fia mellett, és annak sok verést kellett elviselnie. Többet azonban nem hagyja magára. Fia mellett, legidősebb unokáját, Andort is félti, akit októberben fulladásos pánikrohammal pszichiátrián kezelték, miután megtudta, hogy apja hatéves börtönre ítélték.

  „Ebbe az egészbe a családom is tönkremegy, édesapám jövő hét kedden, az ítéletem napján ünnepelné hatvanadik születésnapját – szólalt meg az ügy vádlottja. – Ezen a napon értem retteghet, ahogy a középiskolás fiam is, hogy legközelebb a rácsok mögött látnak-e viszont. Én nyugtatgatom őket: ne aggódjanak miattam, bíznunk kell benne, hogy igazságos ítélet születik”.

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon