MENÜ
 • Összesen 17 nyugdíjast végzett ki

  Oroszországban 8 év alatt 17 nyugdíjast gyilkolt meg az alkoholista nő, hogy megszerezze pénzét mindennapi italára.

  A41 éves,  kétgyermekes Irina Gaidamachuk úgy jutott be az idős emberek otthonába, hogy szociális munkásnak adta ki magát. Miután elnyerte a bizalmukat, brutálisan kivégezte őket egy kalapáccsal vagy baltával. Általában a fejükre mért egy hatalmas ütést, hogy szétverje a koponyájukat.

  Alkoholista nő körülbelül csak 370 ezer forintot zsákmányolt összesen – volt, akit mindössze 7 ezer forintértis képes volt megölni. “Normális feleség és anya akartam lenni, de az ital utáni vágy mindent elnyomott bennem. Pénzt kellett szereznem, hogy vodkát vehessek belőle, mert a férjem nem adott rá” – nyilatkozta a nő.

  A brutális támadást csak egyetlen nyugdíjas élte túl, aki segített a rendőrségnek elkapni a gyilkost. A rendőrök először el sem hitték neki, hogy egy nővel van dolguk. “Meg voltunk róla győződve, hogy a látott brutalitáshoz hasonlót csak férfi tud elkövetni” – mondták.

  Az orosz hatóságok több mint háromezer embert kérdeztek ki, és először egy teljesen ártatlan nőt tartóztattak le. Végül azonban sikerült elkapni az igazi tettest, miután az utolsó áldozat szomszédja személyleírást adott róla. Férje, Jurij csak annyit mondott: “Már 14 éve élek vele, de sohasem gondoltam volna, hogy ilyesmire képes.” A nő 20 év börtönt kapott.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak