MENÜ
 • Összesen 17 nyugdíjast végzett ki

  Oroszországban 8 év alatt 17 nyugdíjast gyilkolt meg az alkoholista nő, hogy megszerezze pénzét mindennapi italára.

  A41 éves,  kétgyermekes Irina Gaidamachuk úgy jutott be az idős emberek otthonába, hogy szociális munkásnak adta ki magát. Miután elnyerte a bizalmukat, brutálisan kivégezte őket egy kalapáccsal vagy baltával. Általában a fejükre mért egy hatalmas ütést, hogy szétverje a koponyájukat.

  Alkoholista nő körülbelül csak 370 ezer forintot zsákmányolt összesen – volt, akit mindössze 7 ezer forintértis képes volt megölni. “Normális feleség és anya akartam lenni, de az ital utáni vágy mindent elnyomott bennem. Pénzt kellett szereznem, hogy vodkát vehessek belőle, mert a férjem nem adott rá” – nyilatkozta a nő.

  A brutális támadást csak egyetlen nyugdíjas élte túl, aki segített a rendőrségnek elkapni a gyilkost. A rendőrök először el sem hitték neki, hogy egy nővel van dolguk. “Meg voltunk róla győződve, hogy a látott brutalitáshoz hasonlót csak férfi tud elkövetni” – mondták.

  Az orosz hatóságok több mint háromezer embert kérdeztek ki, és először egy teljesen ártatlan nőt tartóztattak le. Végül azonban sikerült elkapni az igazi tettest, miután az utolsó áldozat szomszédja személyleírást adott róla. Férje, Jurij csak annyit mondott: “Már 14 éve élek vele, de sohasem gondoltam volna, hogy ilyesmire képes.” A nő 20 év börtönt kapott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon