MENÜ
 • Összerakták a tökéletes testeket

  Azt mindig is tudtuk, hogy mást látnak a nők, és mást a férfiak szépnek, de a különbség még sose volt ilyen látványos.

  A következő négy kép egy kutatás alapján készült, melyben a hírességek legszebb testrészeit kellett az álom külsőre helyezni. Kiderült, hogy amíg a gyengébbik nem az ultra vékony alakról álmodozik, a férfiak sokkal szívesebben látnak nőies vonalakat. Ellenben a tökéletes férfit mindkét nem nagyjából ugyanúgy látja.

  testek1

  A női test esetében talán csak a hosszú haj kérdésében van egyezés. Cara Delavingne karakteres arca száll harcba Megan Fox szelídebb vonásaival, Kim Kardashian dús keblei Jennifer Aniston formás, de apróbb melleivel. Emma Watson fiús csípője helyett a férfiak Kelly Brook vonalaira vágynak. A nők még mindig az 50 éves Elle Macphersonnak tulajdonítják a világ legjobb lábait, míg az ellenkező nem kissé formásabbnak látja Rosie Huntington-Whiteley virgácsait.

  testek2

  A nők szeretik a pasik dús haját, legalábbis az arra utal, hogy Harry Styles dús loboncát választanák Brad Pitt régi frizurája helyett. Arcvonásokban pedig Jamie Dornan, A szürke ötven árnyalatának a sztárja győzött. A széles, izmos mellkasban mindkét nem egyetértett, illetve a ki, de nem agyonsportolt karokban és lábakban. Érdekes, hogy a focista virgácsok az abszolút favoritok, persze a férfiak a Chelsea sztár, Frank Lampard vaskosabb lábaira szavaznak. Hiába, nem csak panaszkodni kellene, hogy kevés volt a konditeremben a lábazás, hanem csinálni rendesen.

  Érdekes látni, hogy mindkét nem esetében micsoda kor és formabeli változatosság vonult fel, hiszen ki gondolta volna, hogy mondjuk a 41 éves Gwyneth Paltrownak tényleg ilyen formás hasa van.

  Ebből a felmérésből is kiderült, hogy mind a nők, mind a férfiak hajlamosak maguknak kreálni a külsőjükkel szembeni elvárásokat. Persze az egészség, a testmozgás, az igényesség és stílusosság mindenképp fontos, de ki vágyik bodybuilder alkatra, vagy arra a bizonyos mumusként emlegetett, szuper vékony modell külsőre? Az átlag ember, vagy a párotok biztosan nem.

   

  Képek forrása/Forrás: dailymail.co.uk

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő