MENÜ
 • Ősszel jön McCartney új albuma

  Paul McCartney bemutatta New című új számát, amely a zenész októberben megjelenő, azonos című stúdióalbumán kap helyet.

  Új albummal kedveskedik rajongóinak a zenész: a New című lemez lesz az első, kizárólag saját dalokat tartalmazó szólóanyaga a 2007-es Memory Almost Full óta. McCartney tavaly két saját szerzeménytől eltekintve dzsessz sztenderdeket dolgozott fel Kisses On The Bottom című korongján.

  “A lemez rendkívül sokszínű. Összesen négy producerrel dolgoztam együtt, és mindegyikőjük valami mást hozott magával” – idézte a BBC News hírportál McCartneyt.

  A hamarosan megjelenő új albumon szereplő 12 számon különböző producerek, köztük Paul Epworth és Mark Ronson működtek közre. Utóbbi olyan sztárokkal működött korábban együtt, mint Lady Gaga, Lily Allen és a néhai Amy Winehouse.

  McCartney, aki idén zsebelte be 17. Grammy-díját, “nagyon pozitívnak” nevezte az új albumról elsőként napvilágot látott New című kislemezt.

  Az új albumon közreműködő másik két producer egyike Ethan Johns, aki korábban Ryan Adams-szel és a Kings of Leonnal dolgozott együtt, a másik Giles Martin, a Beatles zenekar szinte valamennyi számát zenei producerként jegyző Sir George Martin fia.

  A korong október 14-én kerül a boltokba Nagy-Britanniában, míg az amerikai rajongók egy nappal később érhetik el a lemezt.

  Forrás: MTI

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon