MENÜ
 • Összeköltözött a két X-Faktor!

  Nem kell egyelőre lakásproblémán törnie a fejét Gyurcsík Tibinek, aki saját elmondása szerint “Nem Pestre költözött, hanem maradt Pesten”. Az énekes, aki dobogós helyen áll szavazásunkban, Kocsis Tibornál, a verseny nyertesénél húzta meg magát.

  Az X-Faktor első kiesője a kanapén húzza meg magát a nagy verseny első helyezettének lakásában, amit tényleg csak átmeneti megoldásként kezel, hiszen örülne ha a nagyvárosi életét egy saját lakásban tudná folytatni. Kérdésünkre, hogy nem lenne-e megfelelő megoldás, ha ő aludna Kocsis Tibor ágyában, a győztes pedig a kanapén, csak nevetett, halkan hozzátéve, hogy ez nem is tűnik rossz megoldásnak.

  További részletek megtudhatóak a közelgő Gyurcsík-interjúnkban!

  A fiatal énekeset ti is jelöltétek nagy szavazásunkban, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy ti kit látnátok legszívesebben Magyarország színeiben. Tibor dobogós helyezést ért el, mely nagy örömmel töltötte el, elmondása szerint ennek tudatában még többet fog beleadni produkciójába, ha valóban ő mehet Bakuba májusban.

  Nem Gyurcsík és Kocsis az első X-Faktor-fiúk, akik közös fedél alá költöznek. Demes Tamás és Baricz Gergő is közös otthonban élnek, igaz, ott senki nem alszik kanapén, mindenkinek saját szoba és ágy jutott. A fiúk lakásával nemsokára részletesebben is megismerkedhettek a Mosaic jóvoltából!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon