MENÜ
 • Összeköltözik kedvesével ByeAlex

  Kiss Orsinak vallott a népszerű énekes  

  Volt idő, amikor úgy tűnt, mindennek vége, most mégis teljes a harmónia ByeAlex és barátnője között. Kapcsolatuk mélypontja számos pozitívumot eredményezett, többek között megszületett a Még mindig című dal és összeköltözött a pár – derül ki az énekes Class FM-nek adott exkluzív interjújából.

  Nyáron még úgy tűnt, nem működik a kapcsolatuk, most mégis összeköltözik Márta Alex, vagyis ByeAlex és barátnője. A mélypontról és az újrakezdésről az énekes meglepő őszinteséggel mesél Kiss Orsinak a leghallgatottabb rádió Class Magyarok című műsorában november 29-én.

  kissorsi_byealex_classmagyarok

  „Nyáron volt egy időszak, amikor úgy gondoltam, vége ennek a kapcsolatnak, mert nem működik” – kezdte Alex, akiben az ezt követő hetekben fogalmazódott meg Még mindig című slágere, és ezzel együtt az újrakezdés gondolata. „Akkoriban írtam a dalt, Miskolcon vettük fel, és ez lett belőle” – folytatta Alex a Lofti Begi remixre utalva, ami jóval mozgalmasabb, mint az eredeti akusztikusabb, csendesebb verzió. Az énekes azt is elmesélte, hogy kedvesével rendbe hozták kapcsolatukat, sőt úgy döntöttek, hogy összeköltöznek. „Nagyon sokat ingáztunk az utóbbi időkben és most úgy döntöttünk, megpróbálunk együtt lakni” – fogalmazott.

  ByeAlex arról is beszélt a Class Magyarok csinos háziasszonyának, hogy nem tartja magát különösebben érzelmesnek. „A hétköznapokban nem vagyok annyira érzelmes ember, de a zenében mindig az a célom, hogy érzelmi reakciókat csaljak ki az emberekből. Az érzelmi hatásvadászat az én asztalom azt hiszem” – vallotta be Alex, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Kedvesem, és a Hé Budapest!.

  Milyen virágot vett kedvesének ByeAlex? Milyen tervei vannak a közeljövőben az énekesnek? Sok más mellett ez is kiderül november 29-én vasárnap 22:00-kor a Class Magyarokban, ahol az exkluzív interjú mellett hallhatóak lesznek a legnagyobb népszerűségnek örvendő hazai slágerek is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon