MENÜ
 • Összekaptak a The Voice mesterei

  Heves vita alakult ki a tehetségkutató most pénteken adásba kerülő párbaján. Malek Andi nem tudta türtőztetni magát, és megmondta, hogy szerinte Somló nem a hang, hanem a kinézet alapján választott versenyzőt.

  A péntek este adásba kerülő Voice-párbaj felvételén mindhárom Mester meglepődött, mikor Somló Tamásnak bejelentette, melyik énekesnőt juttatja tovább. Legjobban Malek Andit viselte meg a döntés, aki egyetlen női döntéshozóként kötelességének ­érez­te, hogy kiálljon a kiesett énekesnő mellett. Ugyanis szerinte igazságtalanság történt.

  “Két kivételesen szép nő énekelt duettet – magyarázza érzéseit –, akik nyilván miután most már szemben ülünk velük és nézzük őket, egészen más hatást gyakorolnak ránk, mint mikor csak a fülünkre hagyatkozhattunk. Ez a két hölgy teljesen különböző habitusú, képességű, adottságú és tapasztalatú. Az egyikük nagy akaraterővel rendelkező, ­ki­egyen­sú­lyo­zott, céltudatos. A másik meg széles palettával rendelkező, érzékeny, törékeny színpadi művész, aki nagy drámai erővel, muzikális tárházzal és kifinomult színpadi jelenléttel bír. Én egyértelműen azt szerettem volna, ha az utóbbi jut tovább, mert szerettem volna még sok-sok dalt meghallgatni tőle. Megértem persze, hogy a férfiak fejét elcsavarja egy szép nő látványa. Háttal talán józanabbul tudott volna dönteni, és nem férfi-, hanem művészaggyal gondolkodik. Az az érzésem, nem csak a ­fülére hagyatkozott.”

  Andi még hozzátette, hogy nagyon ritka az olyan eset, amikor szakmai dolgokban vitáznak, de ezt nem hagyhatta szó nélkül. Ettől függetlenül kénytelen tudomásul venni zsűritársa döntését.

  Somló Tamás nem értett egyet kolléganője heves reakciójával, úgy véli, megfelelő szempontok alapján mérlegelt.

  “Természetesen elsősorban a hangra figyeltem, de a műsornak ebben a részében már nem lehet elvonatkoztatni a színpadi megjelenéstől, mert az ember agyában összeáll egy kép, ami alapján dönt. Igenis figyeltem a hangra, Andinak nincs igaza, de nem tudhatom, hogy mennyiben befolyásolt a látvány, hisz én is ember vagyok”.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon