MENÜ
 • Összekapott Liptai és Hajdú

  Claudia megtörte a fegyverszünetet, és élő adásban gúnyolta ki Hajdú Pétert.

  A műsorvezetőnő a SuperMokka adásában a jövő héten startoló Hal a tortán két résztvevőjével beszélgetett, ahol kiderült, hogy nem sikerült mindenkinek mindenkivel jóba lennie az egyhetes forgatás során.

  “Fogadjunk, a Hajdú Péter lógott ki az egészből!” –jegyezte meg rögtön Claudia. Erre Dukai Regina elismerte, hogy egy alkalommal úgy megbántotta a Frizbi műsorvezetője, hogy el is sírta magát.

  “Ne sírj Peti miatt! Van, aki könnyet sem érdemel, ne haragudj!” – mondta a műsorvezetőnő, majd hosszabban is kifejtette cseppet sem hízelgő véleményét: “Hidd el nekem Regina, most komolyan, ezt ő csinálja! Egyébként halálosan érdektelen sztori lenne, ami körülötte van. Muszáj maga köré tupírozni a dolgokat. Ne beszéljünk már itt róla! Kit érdekel Hajdú Péter?”

  A Frizbi műsorvezetője erre a következőt reagálta: “Liptai Claudiával ellentétben Dukai Reginát nagyon kedvelem. Egyébként az eset után elnézést kértem tőle egy apró ajándék kíséretében. Liptai Claudia véleménye kicsit sem érdekel! Soha nem voltunk barátok és nem is leszünk”.

  Claudia is megerősítette, hogy nem összejáró barátok Hajdú Péterrel, de számára az a beszélgetés sokkal inkább a női összetartozásról és a humorról szól, ha pedig megbántott valakit, akkor elnézést kér.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon