MENÜ
 • Összejött a két szuperhős

  Új szerelmespár a sztárok világában - és most egy igazán különleges viszonyról beszélünk... Két képregényhős szűrte össze a levet.

  Superman és Wonder Woman nem bírták tovább és végre egymáséi lettek a képregények lapjain. Szerelmük képeit és részleteit augusztus végén vehetjük tüzetesebben szemügyre.

  A földetrengető románc el fogja törölni Superman eddigi múltját – melyben feleségeként szerepelt Lois Lane riporternő – és a Justice League tizenkettedik számában komoly szerelembe esik kollegínájával, aki boldogan viszonyozza majd érzéseit. A sorozat folytatásának következő részét augusztus 29-tőllehet majd megvásárolni.

  A két szuperhős mellesleg nem először kerül egymással romantikus viszonyba, de az Entertainment Weekly értesülései szerint ez most nem futókaland lesz, sokkal inkább egy új status quo. A DC reméli, hogy a szerelem nem fog értelmetlennek látszódni az olvasók és rajongók szemében, hiszen erre van esély. “Mindkét szereplőnek az emberiségért dobog a szíve, de el is idegülnek minden emberi mivotuktól.”

  A rajongók mindenesetre valószínűleg nem fognak haragudni, hiszen régóta vágynak arra, hogy Wonder woman és Super Man összeszűrjék a levet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon