MENÜ
 • Összecuccol Katy Perry és John Mayer

  Bár Katy Perry és John Mayer csak néhány hónapja randiznak, máris összecuccolnak.

  A két sztár még csak négy hónapja gyűri együtt a takarót, de mégis úgy döntöttek egy kedves ismerős szerint, hogy heteken belül összeköltöznek. A szerelmespár jelenleg is Los Angelesben múlatja az idejét, hogy megtalálják álmaik otthonát, ahol már karácsonyozni akarnak.

  Bár Katy fülig szerelmes, ismerősei nem igazán örülnek a fejleményeknek, állítva, hogy borzalmas hibát követ el, ha leköti magát a hírhedten nőfaló Mayerrel.

  “John és Kate úgy döntöttek, hogy megpróbálják picit hivatalosabbá tenni a dolgokat és keresnek egy helyet LA-ben. De sok ember szerint az egész kudarcba fog torkollani. Igazi hullámvölgy a kapcsolatuk, pedig még csak néhány hónapja járnak. Katy barátai közül sokan biztosak benne, hogy a végén könnyek fognak folyni.”

  Mindenesetre a pár továbbra sem nyilatkozott hivatalosan arról, hogy együtt lennének, mivel Perry szeretné, ha a sajtó nem folyna bele a kapcsolatukba. Ezt nagyon ironikus volt leírni most.

  Az egyik fő aggódó mellesleg maga Rihanna, aki szerint Mayer nem a legjobb alapanyag egy komoly kapcsolatra, tekintve, hogy Taylor Swift, Jennifer Aniston, Jessica Simpson és Cameron Diaz is a horgára akadt már, de végül mindegyik szépség szívét összetörte.

  Néhány derűlátóbb ember szerint viszont ez most más.

  “Katy és John szó szerint minden nap együtt vannak, egész álló nap.”

   

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak