MENÜ
 • Összecuccol Katy Perry és John Mayer

  Bár Katy Perry és John Mayer csak néhány hónapja randiznak, máris összecuccolnak.

  A két sztár még csak négy hónapja gyűri együtt a takarót, de mégis úgy döntöttek egy kedves ismerős szerint, hogy heteken belül összeköltöznek. A szerelmespár jelenleg is Los Angelesben múlatja az idejét, hogy megtalálják álmaik otthonát, ahol már karácsonyozni akarnak.

  Bár Katy fülig szerelmes, ismerősei nem igazán örülnek a fejleményeknek, állítva, hogy borzalmas hibát követ el, ha leköti magát a hírhedten nőfaló Mayerrel.

  “John és Kate úgy döntöttek, hogy megpróbálják picit hivatalosabbá tenni a dolgokat és keresnek egy helyet LA-ben. De sok ember szerint az egész kudarcba fog torkollani. Igazi hullámvölgy a kapcsolatuk, pedig még csak néhány hónapja járnak. Katy barátai közül sokan biztosak benne, hogy a végén könnyek fognak folyni.”

  Mindenesetre a pár továbbra sem nyilatkozott hivatalosan arról, hogy együtt lennének, mivel Perry szeretné, ha a sajtó nem folyna bele a kapcsolatukba. Ezt nagyon ironikus volt leírni most.

  Az egyik fő aggódó mellesleg maga Rihanna, aki szerint Mayer nem a legjobb alapanyag egy komoly kapcsolatra, tekintve, hogy Taylor Swift, Jennifer Aniston, Jessica Simpson és Cameron Diaz is a horgára akadt már, de végül mindegyik szépség szívét összetörte.

  Néhány derűlátóbb ember szerint viszont ez most más.

  “Katy és John szó szerint minden nap együtt vannak, egész álló nap.”

   

  Ajánló

  A Volt több, mint zenei fesztivál

  Ide költözik a VOLT Fesztivál 2019-ben

  Ilyen volt a 2019-es Life Ball