MENÜ
 • Összeállt az ország legnagyobb zenei toplistája

  A TOP 500 – csak a Rádió 1-en!

  A Rádió 1 bemutatja Magyarország ötszáz legkedveltebb dalát! Több ezer közönségszavazat alapján állt össze az a sokszínű és monumentális slágerlista, amelyet péntek déltől vasárnapig estig követhetnek majd a hallgatók.

  Péntek délben indul a Rádió 1 monumentális slágerlistája, a Top 500, amelyben a rádióhallgatók szavazhatták meg, melyik a kedvenc daluk az elmúlt évtizedekből. Több héten át, több ezer szavazat érkezett be smsben, telefonon, e-mailben vagy a Facebookon keresztül. Ezekből állt össze végül Magyarország legváltozatosabb ötszázas listája, amely ezen a hétvégén hallható a Rádió 1-en.

  – Péntek déltől vasárnap este nyolcig lejátsszuk a hallgatók ötszáz kedvenc dalát. Hogy melyik dal lett a hazai közönség kedvence, vasárnap este kiderül – mondta el Bazsa Péter, a Rádió 1 zenei igazgatója. – A kínálat nagyon színes, olyan előadók is megszólalnak majd, amelyeket még soha ezelőtt nem játszottunk, és olyan dalok is  felbukkannak, amelyeket már régóta egyetlen rádióban sem lehet  hallani.

  Igazi szélsőségekre, nagy meglepetésekre is számíthatnak a hallgatók péntek déltől, a zenei változatosság pedig garantált. Ezen a hétvégén nem lesz ismétlés, vasárnap este pedig kiderül, melyik dalra szavaztak a legtöbben, ki a hazai közönség abszolút kedvence.

  TOP 500 – péntektől három napon át a Rádió 1-en!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon