MENÜ
 • Őrült teóriák: vajon mi lesz az Így jártam anyátokkal vége?

  Ted elhunyt, Barney talán soha nem is létezett

  Március 24-én kezdetét veszi a Comedy Centralon napjaink legsikeresebb romantikus szitkomja, az Így jártam anyátokkal utolsó évada. Ebben végre láthatjuk majd, ahogy Ted Mosby és a sárga esernyős lány egyre közelebb sodródnak egymáshoz. De vajon klasszikus happy enddel ér véget a sorozat? Vagy milliók törölgethetik a könnyeiket a nagy finálé után? Az amerikai újságírók őrült teóriákat gyártanak a sorozat befejezéséről, és bizony egyik morbidabb, mint a másik.

  igy_jartam_anyatokkal

  Ted okkal beszél múlt időben gyerekei anyjáról

  Az E! Online vetette fel először azt, hogy vajon miért múlt időben beszél a díványon kucorgó gyermekeinek kedvenc építészünk? Az egyik ok az lehet, hogy a bátortalan Ted Mosby nem sokkal találkozásuk után elveszítette a sárga esernyős lányt, így fiuk és lányuk azért hallgatja olyan lelkesen az édesapa anekdotáit, mert semmit nem tudnak anyjukról. Vagy csak egy sima válás lehet ennek az oka? Érdekesség, hogy a visszaemlékezős jelenetek során egyszer sem szólt ki az anya, hogy kész a vacsora, jöjjenek, mert kihűl.

  igy_jartam_anyatokkal_osszes

  Videóüzenettel emlékszik vissza Ted

  Az újságírói teóriák innen komoly és meglepő kanyart vesznek, hiszen egyesek szerint Ted gyerekei igazából csupán egy felvételt néznek, amelyet elhunyt apjuk rögzített még korábban. A szentimentális befejezések rajongói itt nagyot sóhajthatnak, egyesek azonban ezzel az elképzeléssel szemben azt az ellenérvet hozzák fel, hogy a sorozatban bizony a gyerekek beszélnek apjukkal. Na, de a jövőben attól, hogy egy videó archív, még lehet egyszersmind interaktív is!

  robin

  Igazából nem is Ted Mosby ül a gyerekekkel szemben

  Az amerikai rajongók számára a sorozat első évada óta furcsa, hogy a visszaemlékezős jelenetekben hallható hang nem is Josh Radnoré, hiszen a szitkom jelentős részében a színész egészen más hangon beszél. De akkor ki az a jótevő, aki örökbe fogadta Ted gyerekeit és azzal vesződik, hogy apjuk múltjával a legnagyobb részletességgel megismertesse őket? Vajon Marshall? Vagy épp Barney?

  ted

  De akkor Barney nem is létezik?

  Az Így jártam anyátokkal rajongói tisztában vannak vele, hogy a történetben rengeteg ferdítés volt. Amikor a főszereplők főiskolás korukban önfeledten füveztek, azt Ted „szendvicsezésnek” hívta. De vajon akkor Barney is egy ilyen szépítés része? Ted csajozott annyit, csak épp nem merte bevallani, így kitalált magának egy olyan alteregót, mint amilyet a Harcosok klubja főszereplője?

  Carter Bays és Craig Thomas, a sorozat producerei úgy nyilatkoztak a 8 éve leforgatott befejezésről, hogy még a legkeményebb tévénézők is megsiratják a finálét. Érzelmes, megdöbbentő, csavaros epilógusra számíthatunk. Az utolsó részek már készen vannak és bizony a készítők szavait erősíti az is, hogy Cobie Smulders és Alyson Hannigan se bírta zokogás nélkül a végjátékot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon