MENÜ
 • Őrület: 15 személy lakik egyetlen asszony testében

  A Cardiffban élő fiatal nő döbbenetes betegségtől szenved: a disszociatív identitászavarnak vagy multiplex személyiségnek nevezett állapot nála azt jelenti, hogy több mint egy tucat különböző személyiség él benne, amelyek folyton váltogatják egymást.

  Minden, csak nem hétköznapi a 23 éves Kimi Sands élete. A walesi nő azt állítja, hogy a testét saját magán kívül még összesen 15 másik személyiséggel osztja meg, amelyek bármikor átvehetik az irányítást a tudata felett.

  Szerencsére a nő egyik énje sem veszélyes a társadalomra vagy önmagára (sokszor ugyanis sorozatgyilkosok vagy más veszélyes bűnözők szenvednek ilyen személyiségzavarban), az viszont teljesen kiszámíthatatlan, hogy éppen melyik énje kerekedik felül.

  skizo

  Sosem lehet egyedül

  Kara elmondta, hogy igyekszik békében élni a többszörös személyiségzavarral, bár az ünnepek nem egyszerűek a párja számára.

  “Karácsonykor például velem együtt összesen tizenhat embernek kell ajándékot vennie a páromnak, hiszen bennem él többek közt egy 22 éves japán szakács, egy 17 éves edzésmániás lány, két négyéves ikerfiú, egy yorkshire-i férfi és egy biszexuális fiatalember is” – meséli Kimi. – “Ezeknek mind külön ruhájuk, diétájuk, szórakozásuk van, szóval nem könnyű velük együtt élni. Amikor valamelyik átveszi az irányítást, akkor a saját életemből az az idő kiesik, így volt ez már az iskolában is.”

  A nő mindenesetre igyekszik a dolgok jó oldalát nézni: azt mondja, így legalább mindig van társasága, és soha nincs egyedül.

  (Forrás/kép: Odditycentral)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon