MENÜ
 • Országadósságnyi bevétel a Bosszúállókból

  Nem kezdődött valami rózsásan az év a Disney számára, miután John Carter című filmjük óriásit bukott a mozikban. De úgy néz ki, anyagi problémáktól nem kell félnie a legendás cégnek. A bosszúállók ugyanis hihetetlen összegeket biztosít nekik bevételeivel

  Miután a Marvel legendás szuperhőseit összegyűjtő film az USA-n kívüli régión már eddig is 218 millió dollárnyi bevételt produkált és a közelgő kínai és orosz bemutató is valószínűleg 200 milliót fog érni, a szakértők szerint az összesített bevétel elérheti a 400 millió dollárt is vasárnapih. Ha pedig ehhez hozzáadjuk az amerikai mozik 150 milliós várt forgalmát, akár az is elképzelhető lesz, hogy a mozifilm összesen több, mint 500 millió dollárt, ami körülbelül 100 milliárd forintot jelent.

  Ez már a közelébe érhet a Disney eddig legnagyobb bevételéhez, amit az Iron Man 2 zsebelt be. A vasember ugyanis 623 millió dollárt, azaz 134 milliárd forintot ér. Ennyi összegből Magyarország alaposan kikerülne a slamasztikából.

  Kritikánkat a filmről pénteken olvashatjátok el, míg a bemutatón készült interjúinkat már megtekinthetitek a Videók oldalon!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon