MENÜ
 • Orosz Barbara: „A tánc nálam mindennapi szenvedély!”

  A tüzes mambótól, a látványos utcai táncoktól kezdve az elegáns keringőn át a szenvedélyes tangóig - több tucatnyi hazai tánciskolában merülhetnek el a tánc varázslatos világában a harmadik Tánciskolák Éjszakája résztvevői szeptember 14-én. Orosz Barbarának, a Tűsarok népszerű műsorvezetőjének - saját bevallása szerint - egyetlen éjszaka túl kevés ehhez a semmihez sem hasonlítható mozgásformához.

  – Nálam a tánc minden napos program: táncolok, ha boldog vagyok, ugyanakkor rosszkedv esetén is kiváló gyógyírt jelent. Minden eseményt imádok, ahol hódolhatok ennek a szenvedélyemnek. Ha pedig nincsen bál, buli vagy esküvő, akkor egyszerűen otthon, a párommal perdülünk táncra – árulta el Barbi, aki nem csak tánciskolába járt egykor, de a színiiskolában balett-órákat is vett, így a “kötöttebb” ágakat is kitűnően ismeri.

  Ám, mint elmondta azt szereti legjobban, amikor a saját kedve és stílusa szerint mozoghat, az aktuális lelkiállapotának megfelelően.

  – Tánc közben úgy érzem, hogy tökéletesen ki tudok teljesedni. Ilyenkor abszolút elengedem magam és tisztán átérzem, átélem a pillanatot, minden mást kizárva. Egyedül is csodálatos műfaj, ha párban műveljük, akkor olyan mélységeket és bensőséges pillanatokat élhetünk át, amit egyébként talán csak a szerelemben – summázta.

  Idén ősszel egy éjszakára ismét a táncimádóké Budapest és több vidéki város is, ugyanis 2012-ben, immár harmadik alkalommal, újra megrendezésre kerül a Tánciskolák Éjszakája. Elérte célját a 2010-ben útjára indított, hagyományteremtőnek szánt kezdeményezés, így 2012. szeptember 14-én a már megszokott színvonalú programokkal és pazar meglepetésekkel várja majd az érdeklődőket, akik ezen az estén belekóstolhatnak a tánc varázslatos világába.

  Forrás és fotó: Just Creative

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon